Film

A nyolcadik Star Wars jön a Zsivány egyes után?

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.01 | 15:54

Tűkön ülünk a december 16-i premierig, ezalatt a legjobb időtöltés gyártani a teóriákat a Star Wars-univerzum következő lépéseihez. Nézzük, miért van reális esély arra, hogy a jövő évi film a nyolcadik rész lesz.

A Zsivány egyes a két trilógia közé ékelődik be a sztoriban, a történet megerőszakolása lenne még egy részt bezsúfolni az Új remény és az idei film közé. Ezért joggal feltételezhetjük, hogy a tavalyi hetedik rész után jövőre továbbhaladunk a sztoriban, és a nyolcadik részre ülhetünk be a moziban.

Darth Vader fújtatása a legnagyobb jelzés arra, hogy a mostani film után már az Új reménynek kell következnie. Beszédes az is, hogy a Zsivány egyes főszereplőjével, Jyn Ersoval nem találkozhattunk az eredeti trilógiában – annyira kegyetlenek nem lehetnek a készítők, hogy debütálásával egy időben megölik a főhőst, aki Han Solo tökösségét hozza nőként.

Sokkal valószínűbb az a forgatókönyv, hogy Erso okkal tűnik el olyan hosszú időre, hogy még a hetedik (a tavalyi) részben sem bukkan fel újra. Lázadóként bujkálni kényszerült a Birodalom elől, és mondjuk van egy lánya, Rey, akit nem adna át a sitheknek. Ehhez még jön az az infó, hogy Laura Dernt beválogatták egy még ismeretlen szerepre a következő részhez – ő pont alkalmas lenne arra, hogy Erso 30 évvel idősebb énjét játssza a nyolcadik részben.

Melyik lenne az izgalmasabb? Ha az derülne ki a következő részből, hogy Rey Obi-Wan unokája, vagy az, ha Jyn Erso lánya? Ez attól is függ, hogy mennyire szeretjük meg az utóbbi karaktert, akit a szuperszexi Felicity Jones alakít a Zsivány egyesben. Tutira nagyot ütne, ha tényleg a nyolcadik rész jönne jövőre, és egy klasszikus anya-lánya reuniót hozna nekünk.

Csomót írtunk már a Zsivány egyesről, a legutóbbi cikkeinket itt, itt és itt érhetitek el.

(Forrás: Uproxx, nyitókép: Lucasfilm)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.