Sorozatok

Kevesebb lesz az erőszak a Walking Deadben

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.19 | 11:56

Becsicskultak a készítők, a hetedik évad második felében finomítanak kicsit a legbrutálisabb jeleneteken. Túl kemény volt a nyolcadik rész a rajongóknak?

A Walking Dead hetedik évada jelenleg a téli álmát alussza (szoktak tartani egy pár hét szünetet a 16 részes évadok közepén), és lehet, hogy a szériából hátra lévő epizódok már kicsit tompább éllel térnek vissza, mint ahogy azt eredetileg tervezték. A szünet előtti utolsó epizód (Hearts Still Beating) vége ugyanis kicsapta pár helyen a biztosítékot, többek között a rajongóknál is, és egyre több az olyan kritika, hogy túl erőszakos a sorozat.

Gale Anne Hurd executive producer most azt nyilatkozta, hogy a hátra lévő részeken finomítanak egy kicsit a kritikus hangok miatt, bár eddig is nagyon figyeltek rá, hogy az erőszak mértéke ne lépjen át egy bizonyos vonalat. Úgy tűnik viszont, hogy ez a vonal teljesen máshol van a készítők és a nézők fejében.

A sorozat az új évad indulása óta már több millió nézőt veszített csak az Egyesült Államokban, a csatorna pedig úgy gondolja, hogy ennek a túlzott erőszak az oka. Az évad második fele újabb nyolc résszel február 12-én indul majd az AMC-n, ezek szerint kevesebb erőszakkal.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló