Celeb

Ariana Grande jött, hogy megnyugtasson: feleslegesen vagy önbizalomhiányos

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.22 | 10:23

Ha bármit is érdemes tudni az énekesnőről az az, hogy egyszerűen imádja a rajongóit, így amikor felkérték, hogy szóljon néhány pozitív szót a testképzavarral és önbizalomhiánnyal küzdő tinikhez, ő teljes szívét beleadva osztott meg egy inspiráló üzenetet.

Fotó: Getty Images / Dave Kotinsky

Egy hongkongi eseményen ünnepelte Ariana Grande a Reebookkal való közös kollaborációját, de beszédében az énekesnő inkább a rajongóihoz szólt, méghozzá azt az üzenetet osztotta meg velük, amit ő is az édesanyjától tanult meg.

Az egyik legfontosabb dolog, amit el kell mondanom nektek az az, hogy megismételhetetlenek vagytok. Mindannyian másképp vagytok gyönyörűek. Akkor is azok vagytok, ha ma bevágtok tíz szelet süteményt és akkor is, ha léböjtkúrába kezdtek másnap. Önmagatok vagytok, ezért nem is lehettek mások, csak gyönyörűek

– mondta az énekesnő, aki már-már anyai szeretettel közeledik a rajongói felé.

Ez az, amit az én annyukám mindig mondogatott nekem gyerekként. Szeretve vagy, attól függetlenül, hogy felszedsz néhány kilót, vagy éppen lefogysz. Egészséges vagy, életben vagy, szeretve vagy. Bármennyi kilót is nyomsz, bárhonnan is jössz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló