Celeb

Sophie Turner még befejezi a Trónok harcát, aztán megy csak férjhez

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.23 | 10:45

Maisie Williams pedig örömmel vállalja a koszorúslány szerepét.

Még októberben jelentették be, hogy frigyre lépnek – egy egyértelmű Instagram-posztban, melynek

Igent mondtam

volt a felirata. A 21 éves Trónok harca-sztár, Sophie Turner és párja, a 28 éves énekes, Joe Jonas akkor köt majd házasságot, ha már végleg búcsút inthetünk az HBO fantasy-sorozatának.

Legjobb barátnője, a 20 éves Maisie Williams természetesen szerepet kap a házasságkötés során is: Sophie ugyanis felkérte, hogy a fátylát fogva kísérje majd az oltárhoz. Arya Stark ugyanis koszorúslány lesz filmbeli nővére, Sansa Stark esküvőjén – de csak akkor kerül sor a frigyre, ha már leforgott a nyolcadik – záró – szezon is. Maisie egy rádiós interjúban elárulta, hogy

Addig várnunk kell, amíg a sorozatot befejezzük, de biztos vagyok benne, hogy Sophie fantáziája már gyakran az esküvője felé kalandozik el. Már most izgulok én is, kellemesen bizarr esemény lesz!

A két „Stark-lány” már a Trónok harca-forgatások hajnalán összebarátkozott, és szeptemberben szövetségüket páros tetoválással is megpecsételték, teszi hozzá a Daily Mail.

Joe, az amerikai DNCE popegyüttes frontembere és az X-menben is feltűnő szépség pedig 2016 novembere óta randizik, mióta együtt látták őket egy Kings of Leon-koncerten Hollandiában. Kapcsolatukról nem sok részletet szellőztettek meg, Sophie nehezen viseli a magánéletének kiteregetését. Még júliusban nyilatkozta azt, hogy olyan számára a hírnév, mintha egy akváriumban élő hal volna, akinek minden rezdülése hírértékkel bír.

Viszont még legalább egy évig jegyben kell, hogy járjanak. De ha 2019-ben már adásba kerül a fantasy-sorozat fináléja, akkor kezdhetnek bele az esküvő szervezés izgalmaiba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló