Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Túlkapás történt, ejtik is a vádat Stormy Daniels ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.13 | 11:27

Míg a hatóság elszöszöl, addig a pornósztár máshol dolgozik, csakis úriembereknek!

Egyáltalán nem volt indokolt Stormy Daniels letartóztatása az ohioi Columbusban, derült ki pár órával ezelőtt. A szerda esti Siren klub-beli vendég sztriptíztáncosnő ugyanis nem állandó fellépő itt, a helyi törvény pedig csak azokat a lányokat védi, akik rendszeresen szerepelnek a létesítményben.

This happened yesterday….

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on

Kim Jacobs rendőrfőnöknő mindenkit biztosított arról, hogy alaposan utánanéz a pikáns ügynek, melyben a Donald Trumppal perben álló pornósztár az „érintett”. Egy túlbuzgó, álruhás rendőr nyúlt hozzá az alulöltözött Danielshez; megsértve azt a szabályt, hogy csak a hozzátartozói léphetnek ilyen intim kapcsolatba a táncosnőkkel; minden más eset prostitúciónak minősül.

 

Igen ám, de a rendelkezés csak azokat a lányokat védi, akik rendszeresen láthatóak a Sirenben. Daniels mindössze két estét kötött le oda, melyből a másodikat a letartóztatása után azonnal le is mondta, biztonsági aggályokra hivatkozva.

Tehetségét viszont nem hagyja szunnyadni: a városban a Vanity Gentlemen’s Club közönsége örvendezhet a pórul járt pornós műsorának, mert a Sirens még egy botrányt nem mert kockáztatni.

 

Jacobs elismerte, hogy részükről túlkapás történt, viszont civilruhás rendőrök jelenlétét továbbra is indokoltnak tartja az éjszakai szórakozóhelyen.

Huge announcement coming soon…

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on

Egy szerdai szemtanú szerint az álruhás zsaruk eleve rákészültek az estére: már várták a hírességet, hogy hátulról a színpadra kísérhessék – nagyon úgy tűnt, hogy az elnök bosszúját hajtják végre.

Közben a TMZ azt is kiderítette, hogy a 2007-ben életbe léptetett rendelkezés alapján már 21, hasonló letartóztatás történt: Stormy lett volna a 23. táncosnő, akit emiatt lekapcsolnak, ráadásul ezen az estén még két lány került vele együtt őrizetbe.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló