Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Stormy Danielst egy sztriptízbárban tartóztatták le, nevetséges váddal

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.12 | 17:46

Hol van ilyenkor a rendőrség? Az éjszakai klubban ügyelnek a rendre, még szép, hogy árgus szemekkel.

Július 11-én éjjel az ohio-i Sirens klubban zajlott az élet: Stormy Danielst munka közben tartóztatták le a columbusi rendőrök. Az amerikai elnököt perlő pornósztár karján vetkőzős műsora közben kattant a bilincs.

Atlanta!!

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on

Az eredetileg Stephanie Clifford nevű, 39 éves nő még állítólag 2006-ban lépett intim viszonyba a nős iparmágnással, melyet az azóta elnöki posztot betöltő Donald Trump makacsul tagad. Egy megszegett titoktartási szerződés miatt jogi vita is kerekedett kettejük, és Michael Cohen, a férfi ügyvédje között.

via GIPHY

A Stormy jogi képviseletét ellátó Michael Avenatti tweetje szerint ügyfelét azért tartóztatták le, mert állítólag megengedte, hogy egy néző megérintse a műsora alatt.

Getting ready for my cam show!

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on

A helyi törvények tiltják ugyanis, hogy a családtagján kívül bárki is hozzáérjen egy meztelen vagy félmeztelen táncoshoz.

Kész röhej, hogy erre bezzeg van beépített rendőr, aki figyeli, hogy történik-e ilyen jellegű törvénysértés. Ennél nincs fontosabb dolguk? Politikai célból megrendezett jelenet volt, ami bűzlik a kétségbeesettségtől. Minden hamis vád ellen elszántan küzdeni fogunk.

A Franklin megyei seriff szóvivője szerint erre a tíz éve életbe léptetett törvényre eddig még alig hivatkozott valaki, feljegyzett esetük sincs sok; így nem csoda, ha a los angelesi ügyvédnek gyanús a dolog.

A Fox News szerint óvadék ellenében hamar el is fogják engedni Avenatti védencét.

See you tomorrow, Rhode Island!!

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló