Bulvár

Stormy Daniels nem hallgat, sőt: beperli Donald Trumpot

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.07 | 10:47

130 ezer dollárral próbálták korábban befogni a száját, de most Stormy beleállt az ügybe.

Stormy Daniels keresetet nyújtott be, arra hivatkozva, hogy Donald Trump sosem írt alá vele olyan egyezséget, mely szerint titokban kellene tartania a kettejük közt lezajlott, állítólagos szexuális jellegű történéseket. Így a szóbeli megállapodásuk szerinte semmisnek számít.

A felnőtt filmekből ismert hölgy kaliforniai ügyvédje tette közzé Twitteren az iratot, melyet kedden Trump személyes jogi képviselője, Michael Cohen is ellenjegyzett:

 

Stormy, azaz polgári nevén Stephanie Clifford azt állítja a dokumentumban, hogy évekkel ezelőtt, mielőtt még Trump elnökké lépett volna elő, viszonyt ápolt vele. Több nő állította az elnökválasztás idején, hogy hasonló kalandja volt a milliárdossal, ám Clifford akkor csendben maradt, méghozzá egy 130 ezer dolláros megállapodás ellenében.

A post shared by BigGreedy (@unkagreedy1) on

Cohen intézte akkor is az ügyletet, viszont a jelenlegi elnök nem szignózta le, sőt: írott formában nem is létezett az egyezség, mely szerint a nő az igazat meg kellett, hogy tartsa magának.

A keresetben az is áll, hogy Cohen továbbra is csendre intette a színésznőt, hogy védje magas rangú ügyfelét, és ezt tette legutóbb február 27-én is. Múlt hónapban napvilágot látott, hogy az ügyvéd maga is írásban beismerte: valóban fizetett Stormynak. Az elnök továbbra is vehemensen tagadja, hogy bármilyen köze lenne a pornósztárhoz, teszi hozzá a CNN.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.