BabaMama

Kylie Jenner tudhat valamit, ha kislányát Storminak nevezte el

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.07 | 09:09

Kedden megszületett az újabb Kardashian-klán tag, aki szintén demográfiai tényező lehet.

Kylie Jenner bejelentette, hogy újszülött kislányát bizony Storminak fogja nevezni. A valóságshow-szereplő szépségmogul első gyermeke barátjától, a Travis Scott nevű rappertől született meg február elsején.

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Az édesanyává lett Kylie az ujját szorító baba fotójával tette közzé a furcsa névválasztást is, melyre féltesvére, Kim Kardashian West azonnal válaszolt is, egy viharos emodzsi képében.

Akárcsak nővére, Kylie is szokatlan nevet választott csöppségének: a Stormi az amerikai hivatalos névjegyzékben 1957-ben jelent meg először, akkor hat kislányt neveztek el így.

A listára az a név kerülhet fel, melyet egy adott évben legalább öt lány vagy fiú kap. 1959-ben öt lány lett ismét Stormi, ’64-ben pedig már 12. Majd 1992-ben megint „viharos” idők jöttek: ekkor 90 leánygyermek lett Stormi. Mostanában viszont csak 30 körül mozog évente a számuk.

Viszont több variációban is létezik: Stormy és Stormie néven is futhatnak a kis fúriák. Az előbbiből 2016-ban 125 lánykát számláltak, míg az utóbbi írásmóddal 79 születést jegyeztek fel.

Hogy mi motiválhatta Jennert a dönésben? Van, aki szerint akár a Donald Trumppal kapcsolatba hozott pornósztár neve is kulcsszerepet játszhatott, akit történetesen Stormy Danielsnek hívnak.

Ha belegondolunk, hogy az Államok közéletére mekkora hatással van a Kardashian-Jenner família, akkor borítékolhatjuk, hogy idén még sokszor fog elhangzani a szülőszobákon ez a megszólítás.

Így történt ez Kim Kardashian és Kanye West gyerkőceinek esetén is: az utódok keresztnevei szárnyalásnak is indultak. Kisfiuk, Saint neve megtriplázódott (37-ről 115-re ugrott). Lányuk, North neve korábban nem is bukkant fel a jegyzékben, de beceneve, a Nori 11-ről 168-ra nőtt.

Kourtney egyik fia, Reign esetében 47-ről 120-ra, majd 158-ra lépett a szám, Mason nevét pedig másfélszeres, majd dupla – rekord – gyakorisággal adták (2011-ben már közel húszezer kisfiú kapta meg). Lányának neve – Penelope – szép lassan ötszörös népszerűséget ért el.

Most Kim pici lánya, Chicago (Chi) futhat fel a Stormi mellett a Huffington Post szerint, a fiúk esetében pedig Khloé kisfia lehet majd mérvadó demográfiailag.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.