Celeb

Egy álom vége, a Guns’N’Roses gitárosa nehezen válik

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.31 | 09:47

Perla Ferrar, két fiuk anyja sem könnyíti meg a szakítást.

A Guns’N’Roses gitárosa fehér holló volt eddig a rocksztárok között: Slash ugyanis 2001-ben vette el második feleségét, Perla Ferrart, akitől két fiuk is született – 2002-ben London Emilio, majd két évre rá Cash Anthony.

Slash.

A post shared by Guns N’ Roses (@gunsnroses) on

Úgy tűnt, minden rendben van, de aztán 2010-ben már el akart válni a Saul Hudson néven, Londonban világra jött gitáros. 2014-ben ismét kitöltötte a papírokat, és összeköltözött egy korábbi barátnőjével.

 

❤️ #Slash #notinthislifetimetour2018 #GnFnR #iceland ❤️

A post shared by @ meeganhodges on


Meegan Hodgesnak még a ’90-es évek elején udvarolt, most ismét fellángolt köztük a románc. Perla ügyvédje, Marty Singer szerint Slash úgy gondolja, hogy könnyen a háta mögött tudja majd hagyni a családját, de a valóság ezzel szemben rögösebb.

Slash tisztában van azzal, milyen lényeges dolgokhoz ragaszkodik védencem, ami miatt máig nem írta alá a válási papírokat.

Természetesen némi pénzről is szó van: csak tavaly 45 millió dollárt zenélt össze az apuka, de sajnált 1500 dollárt a nagyobb, szintén zenész fia újabb dobcuccára költeni.

A gyerekek ráadásul az idejük 90 százalékát az anyjuknál töltik, ahová jó lett volna egy saját dobfelszerelés, ugyanis a Guns’N’Roses gitáros otthonában lévő hangszerekhez és stúdióhoz alig férnek hozzá a srácai.

A pénz rejtegetése mellett internetes zaklatásról is beszámol az anyuka: szerinte a régi-új barátnő keze van az Instagramra kipakolt, magánjellegű posztoknak.

via GIPHY

Slash azzal hárít, hogy jövedelme nagy része olyan forrásokból származik, melyek kettejük megismerkedése előtt már fennálltak, tehát nem számít közösen szerzett vagyonnak.

Ráadásul a nő indkolatlanul követelőző, a kapcsolattartást illetően is: ragaszkodk hozzá, hogy 0-24-ben elérje a zenészt, vészhelyzet és gyerekfelügyelet-egyeztetés esetén is.

Szerinte elég volna az, ha az előre megbeszélt beosztást tudnák tartani: ne bukkanjon fel az asszony váratlanul bárhol és bármikor. Slash így inkább azt ajánlotta fel, hogy az internetes zaklatás végére segít járni, és akkor végre megegyezhetnek, említi meg a TMZ.

A post shared by London Hudson (@londonhvdson) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló