Celeb

Ariana Grande ismét szingli, de a kismalacot csak megtartja?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.15 | 14:55

Ennyi volt a Grandsonnak, ám a páros tetoválások egy ideig még rajtuk díszelegnek.

Elközelgett a világvége – legalábbis mi jöhet azok után, hogy a fülig szerelmes Ariana Grande-Pete Davidson páros szakított? Ha az esküvőre készülő hírességek útjai mégis inkább elválnak, akkor a közös életüket is szét kell osztaniuk. A leginkább aggasztó kérdés az hogy

Kinek lesz malaca?

Ketté mégsem vághatják a kis ennivaló (na azt csaknem!) sertést.

 

View this post on Instagram

 

just after she shit on my pillow ?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Négy hónapja fogadták a szerelmi fészkükbe a süldő malacot, és a babaágyban fejét álomra hajtó Piggy Smalls sorsa többeket foglalkoztat. Az énekesnő videójában is nemrég megörökített jószág a válótársak gyerekének számít, és Grande nagyon vágyott már házi kedvencre, így sanszos, hogy ő fogja megtartani.

Pete Davidson hová költözik?

Augusztusban cuccolt be a komikus a kedvese 16 millió dolláros manhattani lakásába.

 

View this post on Instagram

 

!

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Annyira édes – azt mondta, hogy innentől ez a mi otthonunk. Köszönöm, hogy befogadtál. Össze fogunk házasodni, együtt fogjuk csinosítgatni ezt a fészket. Megtanulunk felnőttként élni, csupa móka és kacagás lesz.

bizakodott a vőlegény. Aki most már ex, és így nem valószínű, hogy egy fedél alatt maradna a popsztárral. Nem könnyű New Yorkban leakasztani egy jó kecót, még akár gyűjtés is indulhat a bázisát egyik pillanatról a másikra elvesztő tévésztárért.

Na és a gyűrű?

Az a bazinagy gyémánt, ami majdnem százezer dollárjába’ fájt Davidsonnak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ariana grande’s ring (@arianagrandesring) on

Ekkora összeg előteremtése még a SNL állandó szereplője számára is keserves munkaórákat jelentett. Igaz, epizódonként 25 ezer dollár üti a markát, ami eléggé imponáló. Az etikett azt diktálná, hogy a faképnél hagyott fél kapja meg szerelmének zálogát, de ebben az esetben még nem tudjuk, pontosan mi is történt.

Plusz az örökre szóló tetoválások?

Az összeillő tetoválások, hirdessék akár két személy barátságát, vagy még annál is többet – lángolását, pontosan ezért rizikósak.

View this post on Instagram

 

once again, that is for my pig i still do not have a secret child

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Az elköteleződésnek ezek a feltűnő kifejeződései addig szépek, amíg maga a kapcsolat is fennáll. Johnny Depp tetkója, a Winona Forever is csúfos véget ért…

via GIPHY

Grande és párja pedig több feliratot is varrattak magukra. Fent hagyják az amúgy esztétikus, és tágabban értelmezhető szerelmi jeleket, vagy inkább megszabadulnak tőlük?

A szintén fájdalmas FDNY jelvény sorsa mi lesz?

Még júliusban ajándékozta Arinak Pete a néhai apja után hátramaradt tűzoltóereklyét. Az idősebb Davidson ugyanis a 9/11-es tragédia során a mentőakcióban vett részt, majd a lángok martaléka lett.

Neki adom, ugyanis már nála van a szívem, ami a legnagyobb kincsem.

Ez a nagylelkű gesztus akkor jó ötletnek tűnt, ám most némileg felkavarodtak a dolgok. A komikus törölte a közösségi médiabeli oldalait, aztán mégis felbukkant az Instán. Egy Grande-közeli forrás pedig úgy látja, hogy

túl sok minden történt, túl gyorsan. De ettől még ez nem lesz kevésbé elsöprő.

jelentsen ez bármit is, a Jezebel.com szerint. Egy olyan vélekedés is napvilágot látott már, hogy Ari a korábbi exe, Mac Miller halála miatt mostanra átgondolt pár dolgot, és nem akar fejest ugrani a házasságba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.