Film

Hogy mi?! Keanu Reeves elvette Winona Rydert?

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.20 | 12:16
  • trendindex: 4

A Végállomás: esküvő! című romkom kapcsán érdekes dolgok derültek ki.

Sosem lehet igazán tudni, mi minden történik ott Hollywoodban. Viszont hogy 26 évvel ezelőtt mi esett meg, arról is csak mostanra lehet tudomásunk? Igaz, akkor még nem zajlott a magánélet ennyire nyilvánosan. Mindenesetre úgy tűnik, hogy Keanu Reeves és Winona Ryder férj és feleség lett akkortájt.

via GIPHY

Egy romkom kapcsán megint összekerült a két híresség – a Végállomás: esküvő című mozi már a negyedik közös filmjük egyébként. A sztori miatt több interjúban faggatják őket mostanság a házasság témájáról, és bizony Ryder kikotyogta, hogy a ők már egyszer meglépték ezt a dolgot, ami máig érvényesnek is számít.

Igen, a Draculában volt az esküvőnk, de Istenre esküszöm, hogy a valóságban még mindig házasok vagyunk!

utal a Stranger Things 45 éves sztárja a Francis Ford Coppola-féle 1992-es mozira, melyben egy igazi, romániai pap adta össze őket, a rendező kérésére.

 

John Wick megszemélyesítője eközben hárít, szerinte az az egyházi személy előtt kimondott „igen” nem annyira érvényes már.

Ami biztos, az az, hogy Mina és Jonathan Harker 26 évvel ezelőtti karakterei fogadtak örök hűséget egymásnak. De attól még gratulálhatunk a két, zűrös szerelmi életű művésznek, negyed évszázad távlatából is, teszi hozzá az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.