Design

24 karátos arany hajszárító Gwyneth Paltrowtól? Tiszta sor!

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.29 | 12:15

A Vasember aranyos csaja fémes ügyekben tévedhetetlen, vagy mégsem?

A kapitalizmus csúcsra érésének, majd elkerülhetetlen hanyatlásának újabb cáfolhatatlan jelét most Gwyneth Paltrownak köszönhetjük, aki áltudományos életmód-üzletasszony is – az anyaság, illetve a bokros színészi teendői mellett.

GOOP nevű cége a Dyson egyik, nem kimondottan hétköznapi termékének forgalmazásába állt bele. A Supersonic fantázianevű hajszárító először augusztusban jelent meg a piacon, melynek fő különlegessége, hogy 23,75 karátos arannyal futtatták be.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Юра Носиков (@n_yuri_s) on

Viszont a királykék testű kisgép nem csak ennyi luxust tartalmaz – az olasz nemesfém-díszítést minden egyes példányon kézzel festették fel! Az egyéni dekor egy idő után patinás külsőt fog kölcsönözni az eszköznek.

Mindössze 499,99 dollárért – azaz egy normális hajszárító árának közel 25-szöröséért – be is szerezhetünk egyet, melynek eredeti értékéből már akciósan le is jött száz dollár. A GOOP jelenleg egy 250 milliót érő cég, mely főleg gazdag, illetve annak tűnni akaró ügyfelek révén tollasodik, bűnös élvezetek sorát kínálva, jegyzi meg a Mashable.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.