Nők

Egészen bizarr dologra biztatja a nőket Gwyneth Paltrow

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.15 | 10:40

A színésznő nevével fémjelzett életmódmagazin és webshop legújabb ajánlata: dugjon mindenki kőtojásokat a vaginájába!

NASHVILLE, TN - FEBRUARY 12: Gwyneth Paltrow signs her book 'It's all Good' during the the 2016 Antiques And Garden Show Of Nashville at Music City Center on February 12, 2016 in Nashville, Tennessee. (Photo by Terry Wyatt/Getty Images)
Fotó: Terry Wyatt/Getty Images

Gwyneth Paltrow azok közé a színészek közé tartozik, akik nagy sikerrel hasznosítják a filmvásznon elért népszerűségüket, és újabban életmódguruvá avanzsált. Szakácskönyvet adott ki, és Goop néven üzemeltet egy webshopot, ami egyben amolyan életmód-tanácsadó magazin is. Magyarul: ha ezeket megveszed, olyan jól érzed majd magad a bőrödben, mint Gwyneth.

A Goop hírlevelében szúrta ki az Independent, hogy a színésznő legújabb tanácsa szerint a nőknek azzal kellene energetizálniuk a vaginájukat, hogy egy kis, féldrágakőből készült tojást helyeznek fel maguknak. Igen, nagyjából így:

Forrás: goop.com
Forrás: goop.com

Az ilyenkor kötelező misztikus körítés szerint ez az egykori kínai  uralkodócsalád féltve őrzött titka volt. Hogy mire jó? Hát növeli a csít, javítja a vagina izmainak tónusát, és jobb lesz az orgazmus is. És nem is kerül olyan sokba: a jáde változat 66 dollár (úgy 20 ezer forint), a rózsakvarc csak 55. A hülyének is megéri.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.