Zene

Micsoda idők, a TIME magazin százas listáját idén is a BTS vitte

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 10:41

A dél-koreai srácok 2019-ben is kipipálták olvasói díjat.

A BTS dicsőségfala újabb trófeával gazdagodott, ezúttal a TIME magazin olvasóinak jóvoltából. A TIME 100 szavazását 2019-ben is a dél-koreai srácok fölözték le, méghozzá toronymagasan.

2013 óta tart a szeptett diadalmenete, a 19 milliós Twitter-rajongói bázis pedig megtette idén is a magáét. A „Beyond the Scene” elnevezésű formáció már 2017-ben is megmérette magát az influenszereket sorra vevő szavazáson, ám a tavalyi év hozta el számukra az igazán nagy áttörést.

via GIPHY

Most a Map of the Soul: Persona című, új albummal jelentkező fiúcsapatnak van miért pezsgőt bontani – a rangos magazin követőinek nem kevesebb, mint hat százaléka tette a voksát a csapat neve mellé.

A szerkesztők által összeállított, komoly mezőnyben utasítottak maguk mögé olyan nagy hatású személyeket, mint a korábbi First Lady (Michelle Obama, 3%), az amerikai kongresszusban a hangját hallató Alexandria Ocasio-Cortez (2%), illetve a tini klímaaktivista, Greta Thunberg (szintén 2%). A hivatalos eredményhirdetésre április 17-én kerül sor, teszi hozzá a TIME.

 

View this post on Instagram

 

#BTS #방탄소년단 #MAP_OF_THE_SOUL_PERSONA Concept Photo version 1

A post shared by BTS official (@bts.bighitofficial) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.