Zene

Nagy jóság, a BTS és Ed Sheeran egy dal erejéig összeállt

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.12 | 15:48

A kollaborációval mindkét fél jól jár. Az új lemezről a Make It Right máris ígéretesnek tűnik.

Órák kérdése, és berobban a BTS új lemeze. Az április 12-re ígért, Map of the Soul: Persona című anyagról már egy finom kollaborációt meg is szellőztetett a dél-koreai fiúcsapat: Halsey működik közre a Boy With Luv című klipben. Az amerikai énekesnőn kívül más vendégművészt is fel tud mutatni a szeptett: Ed Sheerant is sikerült behúzni egy dalra.

 

View this post on Instagram

 

#BTS #방탄소년단 #MAP_OF_THE_SOUL_PERSONA Concept Photo version 4

A post shared by BTS official (@bts.bighitofficial) on

A Make It Right című szerzeményről van szó, mely egy igazi csemege. Még decemberben posztolt arról Suga, hogy valami készülődik:

Novemberben a brit sztár már jelezte, hogy írt egy dalt, ami szerinte jól állna az ázsiai formációnak. A BTS eddig is élvonalas előadókat húzott be a lemezfelvételeihez: Nicki Minaj, a The Chainsmokers és Steve Aoki mellé most a vörös énekes is felsorakozik.

via GIPHY

A friss album küldetése, hogy reflektáljon a srácok eddig elért eredményeire; érett és merőben új megközelítések is kitapinthatóak rajta. Azt az üzenetet hordozza, hogy találjuk meg a szerelemben, és az élet apró örömeiben a boldogságot, és mindig legyünk nyitottak a világ felé. Az önazonosság, a rajongók és a hip-hop témakörének is szenteltek egy-egy tracket a lemezen.

Erőt és vidámságot találunk minden átélt pillanatban. Rengeteg szeretetet kapunk tőletek. Jobban meg akarjuk ismerni a követőinket, ezért osztjuk meg veletek az érzéseinket.

– nyilatkozta a Billboard-rekorder fiúcsapat.

 

View this post on Instagram

 

#BTS #방탄소년단 #MAP_OF_THE_SOUL_PERSONA Concept Photo version 2

A post shared by BTS official (@bts.bighitofficial) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.