Film

Oké, hogy jó film lett a Marvel Kapitány, de megnéznéd 116-szor?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.23 | 07:22

Marvel-rajongásból is megárt a sok, és mindjárt jön a Végjáték!

Steve Ruppelnek hívják azt az illetőt, aki azt állítja, hogy potom 116 alkalommal ült be a Marvel Kapitány című mozira. A wisconsini pasas nem tudott betelni a hetek óta futó szuperhősfilmmel, ami Észak-Amerika top 5 legnézettebb alkotása közt tanyázik a premier óta.

116 bizony nem kevés – van olyan film, zenekar vagy akár személy, akire ennyire kíváncsiak tudunk lenni? A helyi újságnak úgy magyarázta Ruppel az elszántságát, hogy

Életem legnagyobb marhasága volt, amit egyébként lehetetlennek is gondoltam. Nem tudtam, hogy rekordot dönthetek-e ezzel, de úgy voltam vele: miért is ne próbálnám meg?

A MCU ezen dobása kerek 125 perces, így emberünk 241 óráját szánta a nem mindennapi projektre – eddig. A Brie Larson kalandjaira ennyire vevő férfi egyébként dolgozik:

Ki kellett vennem szabadságot, de hosszú ebédszüneteket is tartottam, hogy közben nézhessem a filmet. De teljes hétvégéket is csak erre szántam.

Egy nap hétszer is letolta a mozit, és hogy ne unja nagyon meg, inkább az apró részletekre próbált összpontosítani.

via GIPHY

Hogy elfogadják-e ezt a teljesítményt hivatalos rekordnak, az még kétséges. Képeket csinált magáról a moziplakátnál, de még két tanút is szereznie kell, akik írásba adják: tényleg ennyiszer ülte végig a szuperhős-kalandot.

Ha belegondolok, hogy bárki más megkísérelné megdönteni a csúcsomat, akkor hagynám, hogy megtegye. Bőven eleget teljesítettem így is. Rengeteg időt feccöltem bele, és már nem állnék újra neki.

Az első női főszereplős Marvel-szuperhős film a maga bő kétórás játékidejével viszonylag rövidnek számít: a Végjáték – a pilótalánnyal izmosodva! – például háromórás lesz, figyelmeztet az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

Witness the rise of a hero. Marvel Studios’ #CaptainMarvel is in theaters now. Get tickets: [link in bio]

A post shared by Marvel Studios’ Captain Marvel (@captainmarvelofficial) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló