Bulvár

Ez a 11 éves kisfiú a világ legfiatalabb transzvesztita sztárja!

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.17 | 14:20

Rengeteg paróka, ékszer, sminkcucc, magassarkú cipő és sok egyéb holmi... csak éppen mini méretben. És ami igazán sokkoló: mindez nem egy kislányé, hanem egy alig 11 éves, transzvesztita kisfiúé!

A 11 éves wales-i kisfiú, Fabian nagyjából 7 éves volt, amikor elkezdett édesanyja sminkes dolgaival kísérletezni, kezdetben persze titokban. Hamarosan kiderült, hogy minden vágya, hogy extrém női ruhákban, parókákban és persze erős sminkben parádézzon, méghozzá reflektorfényben. Az anya kezdetben aggódott, de a kis Fabian egyébként minden egyéb vonatkozásban teljesen átlagos gyereknek minősült.

Amikor a kisfiú transzvesztita alteregója, Francheska Valley először feltűnt a közösségi médiában, a család kapott hideget, meleget. Voltak, a kik egyenesen a

börtönbe küldték volna az anyát gyermekbántalmazás miatt,

mások azonnali pszichiátriai kezelést szorgalmaztak a gyerek számára, és persze akadtak olyanok is, akik szexuális ajánlatot tettek a kiskorú felé.

“Fabian elég jól kezeli a gyűlöletkommenteket, én pedig azonnal leépítem a zaklatókat, zéró tolerancia van e tekintetben. Vannak, akik jóindulatból azzal jönnek, hogy ne szexualizáljuk a kiskorúakat, hadd legyen Fabian igazi gyerek, amíg lehet… de az igazság az, hogy ő amúgy mindig igazi gyerek, és a női színpadi szerepei részei az önkifejezésének…”

– mondja a büszke anyuka. Fabian jelenleg az

Egyesült Királyság legfiatalabb transzvesztita előadóművésze,

és nagy álma, hogy egyben a legismertebb is legyen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.