Bulvár

Összejár szexelni az exével, de van egy hatalmas bökkenő

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.01 | 15:18

A The Sunhoz érkezett be egy elég erős sztori, ami arról, szól, hogy egy nő összejött az exbarátjával, aki közben megházasodott.

“Két éve mentünk szét, de online azért még tartottuk a kapcsolatot. Tíz hónapig voltunk együtt, ezidő alatt sokat randiztunk, töltöttünk el romantikus hétvégéket együtt. Amikor összejöttünk, én recepciós voltam egy autószalonban, a volt barátom sales-es volt, egy új kocsi indulásának a buliján kavarodtunk össze, nem is szórakoztunk, áthívtam, aznap háromszor szexeltünk.

“Tíz hónapra rá viszont szakított, ekkor azt mondta, nem szeretne kapcsolatot, és amúgy is kapott egy jobb állást máshol. Rossz volt nézni, a tíz hónap együtt töltött idő után, hogy milyen gyorsan talált valaki mást, akivel hat hónapon belül össze is házasodott.”

“Itt jön a csavar, a felesége ugyanis elhelyezkedett ott, ahol én is dolgozom, és elég jóban lettünk. Ő valószínűleg nem is tudja, hogy kapcsolatban voltam a férjével, aki valamelyik nap eljött a feleségéért, de előtte odajött hozzám és azt mondta, hogy

még mindig gondolok rád, ha lehetne, itt helyben neked esnék.”

“Ezután pár nappal elkezdett üzeneteket küldeni, én meg nem bírtam megállni, visszaírtam, azóta összejárunk, és nagyon jókat szexelünk, viszont nem akarom tönkretenni a felesége házasságát, akivel elég jó viszonyba kerültem.”

Deidre, a The Sun terapeutája szerint lehet, hogy a volt barátja hibázott, amikor ilyen gyorsan megházasodott, viszont neki kell eldöntenie, kit szeretne igazán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.