Uncategorized

Marco Rossi elmondta, mit vár a magyar válogatottól az EB-n

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.07 | 18:18

Marco Rossi szövetségi kapitány az írek elleni mérkőzésen jobb játékot vár csapatától, mint amit Ciprus ellen nyújtottak.

Marco Rossi labdarúgó szövetségi kapitány szerint napról napra, mérkőzésről mérkőzésre kell fejlődni, hiszen az Eb rajtjára a “valaha volt legjobb formánkba kell kerüljünk”.

Az együttesnek mindenképpen fejlődnie kell

a taktikai elemekben, hiszen csak ebben az esetben lehet esély később az Európa-klasszis csoportellenfelei, a címvédő portugál, a világbajnok francia, valamint a német csapat ellen. Mivel jóval magasabban jegyzett riválisokról van szó, a jó eredményhez elengedhetetlen a szerencse is, amit akkor érdemelhetnek ki, ha folyamatosan megdolgoznak érte.

Az írek ellen elsősorban labdabirtoklásban vár javulást

tanítványaitól, akik ezen a téren sokat hibáztak Ciprus ellen. A kezdőcsapatról szólva: ezen a mérkőzésen nagyjából az a tizenegy fut majd ki a gyepre, amely várhatóan a portugálok elleni első Eb-találkozón is a csapatot alkotja. Rossi szeretné látni az alapemberek teljesítményét, de Sallai Roland továbbra is izomsérüléssel bajlódik.

A magyar-ír barátságos mérkőzés

kedden 20 órakor a kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban. A magyarok az Eb csoportkörében jövő kedden a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadják a Puskás Arénában, június 23-án pedig a németek vendégei lesznek Münchenben.

Nyitókép: Andrew69. – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27590983


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.