Celeb

Marco Rossi magyarul érvel az oltás mellett – videó

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.19 | 17:55

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya magyarul üzen az oltás fontosságáról.

Ahhoz, hogy újra kinyissanak az éttermek, mozik, kávézók, szükséges, hogy minél többen beadassák maguknak a koronavírus elleni védőoltást. Erről beszél Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Mácsai Pál, Fischer Iván, Gerendai Károly és Marco Rossi Budapest új kampányában.

A film végén Kulka Jánost hallhatjuk.

A Főváros új kampányában a kulturális élet, a sport és a vendéglátás kiemelt szereplői hívják fel a figyelmet a koronavírus elleni oltás beadatásának fontosságára: Legyen vége a bezártságnak, és nyissuk ki együtt Budapestet! Csak együtt tudjuk legyőzni a koronavírust és visszakapni a korábban megszokott életünket. Azt, amikor még lehetett színházba, moziba, múzeumba, focimeccsre vagy étterembe járni.

Most a védőoltás a kulcs, ami kitárja előttünk az ajtót.

A videóban Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Mácsai Pál, Fischer Iván, Gerendai Károly és Marco Rossi fordítja meg Budapest kedvelt helyszínein a zárva táblát, szimbolikusan újranyitva ezzel a budapestiek kedvelt helyeit. Az oltás a társadalmi szolidaritás gesztusa – emeli ki az Örkény Színház igazgatója, Mácsai Pál, aki a vakcina beadását inkább közösségi feladatnak, és nem az egyén feladatának tartja. A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a magát félig magyarnak valló

Marco Rossi a Kelen SC sportklub öltözőjéből üzen magyarul.

Alig várja, hogy a stadionok megteljenek újra élettel és szurkolókkal. Gerendai Károly üres étterméből, Winkler Nóra a látogatók nélküli, kihalt Kiscelli Múzeumból, Ónodi Eszter pedig a Corvin Mozi sötét és üres nézőteréről üzen. Legyen vége a bezártságnak, és nyissuk ki együtt Budapestet! Erős város, erős közösség. Budapest. – zárja a filmet reménykeltő mondatokkal Kulka János mindenki által kedvelt hangja, keretezve és még inkább hangsúlyossá téve az üzenetet.

A videó szereplői támogatják a védőoltást,

és mindenki mást is erre buzdítanak, hiszen csak így telhet meg újra élettel kedvenc fővárosunk, Budapest.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
Magyarországra jön a Rammstein
  • szerző:nuus/MTI
  • 2022. 09. 01.