Erotika

Ravasz szextippek forróság idejére

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.29 | 11:18

Hogyan lehet jó a szex az izzasztó hőségben?

Tartósan 30-35 °C felett van a hőmérséklet, erősen igénybe is veszi a szervezetet. És hát sok dolog fárasztó a kánikula idején: öltözködni, dolgozni, nehéz ételeket enni… Jó lenne, ha a szex nem tartozna ebbe a csoportba. De mit tehetünk a komfortos intim pillanatokért, ebben az olvasztó hőségben? Hiába zuhanyozunk többször egy nap,

35 fok felett pillanatok alatt elillan a frissesség

érzése. Az izzadt, ragadós bőr tapintása és a folyamatos diszkomfort érzet elveheti a kedvet a szextől is. A nap viszont növelheti nemi vágyainkat, az ilyenkor kapott extra D-vitamin pedig fokozhatja az orgazmust is. Mit tehetünk a kellemes intim pillanatokért ilyen melegben?

Kezdj a zuhany alatt!

Talán nem tűnik olyan ideálisnak, mint ahogy azt a filmekben látjuk, de ilyen hőségben jól tud esni lehűteni magunkat már az elején. Így amellett, hogy higiénikusabbnak érezzük magunkat, plusz izgalmi faktort is beleviszünk és persze az sem utolsó szempont, hogy nem olvadunk el a hálószobában a melegtől.

Használd a klímát!

Nagyon jó megoldás, hogy kellemes hőmérsékletet varázsoljunk otthonunkba. Arra azonban fontos odafigyelnünk, hogy ne legyen túl hidegre állítva és ne érje fedetlen testünket a hűs levegő, kerülje az ágyat a légáram. Használatával viszont nem kell aggódnunk frissességünket illetően és nagyobb eséllyel jön meg a kedvünk is egymáshoz. Váradi György lakossági klímaszakértő, a Fisher Klíma vezetője szerint a klíma használatakor fontos, hogy mindkét fél komfortosan érezze magát. Az irodában dolgozó nők

sokszor áldozatul esnek annak,

hogy a férfiak túl alacsonyra állítják a hőmérsékletet, eltérő sebességű anyagcseréjük és hőérzetük miatt. Egy amerikai kutatás szerint a klímák hozzájárulhatnak a jobb együttlétekhez és még a gyermekáldások számát is növelhetik: „a jelentésben leírják, hogy az Egyesült Államok nyári születési aránya a 70-es években harmadával növekedett, pontosan akkor, amikor az otthoni légkondicionáló egységek elterjedtek. A jelentés is alátámasztja a nyilvánvalót: ha jobb a hőérzete az embereknek, többet szexelnek.”

Időzítsd az együttléteket kora reggelre vagy késő estére!

Reggelente és esténként pár fokot csökken a hőmérséklet. Kellemesebb lehet, ha szerelmes pillanatainkat ekkora tartogatjuk. Nem tűz a nap, egy kis kereszthuzatot biztosítva komfortosabb pillanatokat szerezhetünk magunknak.

Használj légáteresztő ágyneműt!

Talán az utolsó, amire gondolnánk a jó szex-élménnyel kapcsolatban melegben az, hogy milyen ágyneműt és ágyneműhuzatot használunk. Pedig fontos szerepük van a hőmérséklet szabályozásában és a verejtékezésben. Érdemes pamut ágyneműt használni, hogy kevésbé izzadjunk, ragadjunk a forró éjszakákon.

Felejtsd el a hálószobát!

Ha van a házban egy hűvösebb hely, például csempe, járólap, márványos felület, változtassunk helyszínt és próbáljuk ki ilyen helyen a szeretkezést! Valószínűleg nem lesz olyan kényelmes, mint az ágyban, de ki tudja, talán az is lehet, hogy állandó helyszín lesz ebben a forró időszakban…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.