Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Íme a leggyakoribb női szex fantáziák

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.25 | 15:32
  • trendindex: 11

Szexuális fantáziái mindenkinek vannak – s bár többnyire nem él ezekkel, beszélni érdekes lehet róluk. Tudtuk-e például, mire gondolnak leggyakrabban a nők a szex fantáziák terén?

A legtöbb embernek megvannak a maga szexuális fantáziái. Hogy mik ezek, azokat többnyire sosem köti mások orrára, de van az a pillanat, amikor elárulja a partnerének. S ez egészséges is, még ha nem is feltétlenül próbálják ki a dolgot. A hölgyek és a férfiak egyaránt kíváncsiak egymás szex fantáziáira. A simpatic.us weboldal most összegyűjtötte, vajon mire gondolnak leggyakrabban a nők szex fantázia terén. 2700 hölgyet kérdeztek meg arról, mi izgatja leginkább őket. Íme az eredmény.

1.Piszkos beszéd: a nők 81 százaléka vágyik szex fantáziáiban arra, hogy partnere csúnyán beszéljen szeretkezés közben. Mivel az agy a legerősebb szexuális szerv, a piszkos beszéd kreatív módszer a stimulálására. Felszabadító, ráadásul még a partner tudtára is adhatjuk, hogy mi esik jól nekünk. Persze, érdemes figyelni a párunk reakciójára, miközben mondunk valamit.

 

2.Vetkőzős bárban járni: bármily meglepő, a hölgyek 70 százaléka állította, hogy érdekli egy forró hangulatú bár meglátogatása a partnerével. S nem azért, mert mással akarnak próbálkozni, hanem mert ezeknek a helyeknek egyedi szexuális energiáik vannak. Ráadásul a helyzet kicsit olyan, mintha hárman lennének. Sokakat izgat, ha látják a partnerükön, amint izgalomba hozza egy idegen – számukra ez jó előjáték.

3.Távvezérelt szexuális játék: a felmérés szerint a nők 63 százalékának szex fantáziáiban szerepel a tévvezérlésű szexjáték, míg 44 százalékuk azt mondta, fantáziáiban a partnere nyilvánosan használ egy ilyet. A használatában nyújtott segítség pedig egy közös kis piszkos titok köztük. Ha átadjuk a partnernek az ellenőrzést a saját élvezetünk felett, az különösen stimuláló a szakemberek szerint.

4.Bekötött szemek: a női szex fantáziák terén az egyik legnépszerűbb dolog a bekötözött szem – 58 százalékuk ugyanis arról fantáziál, hogy szex közben nem lát semmit. Ezt nemcsak szexinek találja, hanem az is izgalomba hozza, hogy a másik a domináns ebben a helyzetben. A hirtelen jött, nem előre látható csókok, érintések nagyon izgatóak tudnak lenni – különösen, ha arra gondolnak, mi következhet még. Ha azonban mindezeket valóban kipróbáljuk, mindig győződjünk meg róla, hogy a párunk tényleg partner benne – nehogy kellemetlen vége legyen az izgalmasnak induló estének.

Forrás: Adrina – napidoktor.hu
Kiemelt kép: Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló