Bulvár

“Azonnal takarodj ki!” – kikergették a magyar rappert a tüdőgondozóból

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.01 | 10:48
  • trendindex: 2

Elmondása szerint senkit sem érdekelt, hogy segítséget kapjon, vagy, hogy kiderüljön, van-e szövődménye.

Young G hetekkel ezelőtt tüdőgyulladással küzdött otthon. Béci Instagramon mesélte el követőinek, hogy tüdőgondozóba ment kivizsgálásra, kideríteni, van-e szövődménye betegségének. Majd amit ezután mesélt, az felháborító.

Béci felvett két védőoltást is, és eszébe sem jutott, hogy így elkaphatja a fertőzést. Először a röntgen alapján tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Arról is mesélt, hogy négy tesztet is csináltatott, de mindegyiknek negatív lett az eredménye.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem, akkor nézz bele mielőtt tovább olvasnál!⤵️

Bemegyek a tödőgondozóba, megnézni, hogy nem maradt-e szövődmény, és kérdezték, miért vagyok ott. Mondtam, hogy tüdőgyulladás miatt, és meg akarom nézni, van-e tünet vagy szövődmény. Mondtam, hogy a felhőben fent van, covid negatív vagyok. Erre megnézték, hogy fent van-e a felhőben, és kiabálva jöttek ki, úgy hogy 10-15 ember volt ott: »Menjen innen ki, menjen innen ki!« Mint valami leprás hülye gyerek… úgy, hogy be is vagyok kétszer oltva. Menjek ki azonnal, takarodjak innen ki, mert fertőzött vagyok és itt mindenkit megfertőzök. Mondom kicsoda, én?! Már akkor bőven lejárt a 10 nap, a karantén ideje. És ott volt a beutalóm, hogy menjek, de kizavartak

 – mesélte.

A háziorvosa tanácsára visszament a rapper, hogy kiderítse, miért nem akarják őt ellátni. Elmondása szerint senkit sem érdekelt, hogy segítséget kapjon, vagy, hogy kiderüljön, van-e szövődménye.

Azóta telefonon még az orvosát sem éri el. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.