Celeb

Kelemen Anna félpucéran, óriás cicikkel reflektál az afgán helyzetre

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.05 | 19:30

A felnőttipar sztárját mostanában különösen foglalkoztatja a politika. Markáns véleményét - és nem kevésbé markáns kebleit - nem is rejti véka alá.

“Ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelőtt a tálibok átvették a hatalmat Afganisztánban a Világ komoly fenntartásokkal, félelmekkel nézett a jövő elébe, de talán reményt keltő, hogy most Hibatulla Ahundzada molla meglepő lépést tett, amikor kijelentette, hogy senki sem kényszeríthet házasságra egy nőt illetve, hogy a férfiak és nők egyenlőek”

– kezdi monológját.

“Felszólította a kabuli kormányt, hogy hozzon intézkedéseket a nők jogainak tiszteletben tartására.
Ez bizonyára összefügg avval, hogy a Nemzetközi Közösség is arra szólította fel a tálib kormányt, hogy a kormányzatban a társadalom minden rétege, köztük a nők is képviseltessék magukat. Ezt az országnak nyújtandó pénzügyi segítség feltételeként szabták és a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap is felfüggesztette a segélyek folyósítását.
Úgy gondolom, a tálib kormánynak sem célja, hogy a tél folyamán kb. 20 millió ember éhezzen és ennek következtében hatalmuk akár meginogjon. Lehet, hogy a tálib kormánynak ez a kényszeredett helyzete hatásosabb lesz az afgán politikai kultúrára, mint a 20 évnyi amerikai ottlét”

– reménykedik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló