Sztárok

Hazudott volna Alec Baldwin? Úgy tűnik az FBI jelentéséből

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.14 | 19:18

Bár Alec Baldwin tagadta, hogy meghúzta volna a ravaszt, amikor véletlenül lelőtte Halyna Hutchins operatőrt, az FBI jelentése egészen mást mond.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt tavaly októberben Alec Baldwin Rust című filmjének forgatásán. Alec Baldwin egy kellékfegyverrel ölte meg véletlenül a fiatal operatőrt.

Korábban arra is fény derült, hogy az éles lőszerrel megtöltött fegyvert a rendezőasszisztens adta Baldwinnak, de az éles lőszerről egyikük sem tudott. Baldwin könnyek között vallott a tragédiáról az ABC riporterének.

Alex Baldwin mindig azt állította, hogy a fegyver anélkül sült el, hogy ő meghúzta volna a ravaszt. Az FBI nemrég befejezett törvényszéki vizsgálata szerint azonban

a szóban forgó fegyvert nem lehetett volna elsütni anélkül.

A jelentés arra is kitért, hogy nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy a fegyvert szándékosan éles lőszerrel töltötték volna meg a forgatáson, úgy találták, hogy baleset történt.

Az összes rendelkezésre álló információ alapján, beleértve a sérülés vagy halál okozására irányuló nyilvánvaló szándék hiányát, a halál módja leginkább balesetnek minősíthető

– írták.

Forrás: HVG


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló