Bulvár

Őrületes dolgokat mesélt Kovi, a leghíresebb magyar pornós producer

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.09 | 17:18

Kovács István jó ideje kerüli a nyilvánosságot, elmondása szerint azért, mert nem szeretne minden nap a címlapokon szerepelni.

Kovács István, vagy ahogy egy ország megismerhette, Kovi neve összeforrt a felnőtt-filmkészítés fogalmával. Ám az iparág átalakulása óta eltűnt a figyelem középpontjából.

Ez mind testileg, mind lelkileg megviselte. A négy pornó-Oscarral büszkélkedő, 66 éves producer őszintén vallott arról, hogy súlyos elhízása miatt életveszélybe került, de bevallotta azt is, hogy kettétört karrierje miatt az öngyilkosság gondolata is megfogalmazódott benne.

207 kilósan nem lehet élni. Munkanélkülivé váltam, négy Oscar-díjas rendező létemre. Nagyon-nagyon mélyen voltam. 207 kilósan már lihegtem, szuszogtam, minden bajom volt, nem tudtam menni, köhögtem, nem mentem emberek közé. Kompenzáltam, mert nekem akkor vége szakadt 23 év forgatás, egyik pillanatról a másikra, amibe tettem az életemet

– mesélte Kovi, akinek már korábban is eszébe jutott az öngyilkosság gondolata, még azelőtt, hogy belekezdett a produceri munkába.

Nagyon mélyen voltam. Egy dolog lendített ki, a feleségem odaadó szeretete, (..) nélküle biztos nem lennék itt

– tette hozzá.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.