Uncategorized

Véget ér a családi viszály? Komoly fordulatról számolt be Berki Krisztián édesanyja

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.27 | 14:18

Úgy tűnik, nem váltotta be az ígéretét.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony nagyon kiakadt miután látta Mazsi Zanzibáron készült fotóit.

“Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni:

Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán?

Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (szerk: Mazsit) lassan meggyűlölöm”

– fogalmazott elkeseredett édesanya. Akkor azt is elmondta, hogy olyan düh van benne, hogy “ha legközelebb személyesen találkozik Mazsival, lehet, meg is tépi”.

A Blikk szerint csillapodni látszanak az indulatok, ugyanis Júlia asszony találkozott az unokájával, és Mazsival is beszélt. A lapnak ezúttal sokkal visszafogottabban és szűkszavúbban nyilatkozott, mint korábban. Nagy fejleményekről számolt be.

Minden rendben, találkoztam Emmával, és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani

– válaszolta a lap megkeresésére Júlia, aki arra a kérdésre is válaszolt, mindez azt jelenti-e, hogy kibékültek Mazsival.

Rendben van most közöttünk minden

– tette mondta az asszony, majd bontotta a vonalat.

Drasztikus lépés: Berki Krisztián édesanya a gyámügynél nyomja fel Mazsit


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló