Celeb

Betelt a pohár: Elképesztően kiakadt Berki Krisztián édesanyja Mazsira, súlyos dolgokat állít

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.19 | 10:18
  • trendindex: 2

Júlia asszony nem tudta magában tartani a véleményét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Berki Mazsi Zanzibáron nyaralgat milliárdos barátjával – ám még Afrika csücskében se sikerült elbújnia a kíváncsi tekintetek elől.

Fotó: TV2

Nehéz időszak áll a fiatal özvegy mögött, de a saját és kislánya érdekében is tovább kell élnie az életét, és úgy tűnik mindent meg is tesz azért, hogy tovább tudjon lépni. Tavaly hosszabb időt töltött el Balin, ami miatt kapott hideget-meleget, az utazást még Berki Krisztiánnal és kislányukkal hármasban tervezték.

Nemrég pedig egy ötcsillagos szállodában kapták lencsevégre. Ráadásul nem is kettesben, hanem négyesben – a tévés személyiség üzletember párjával és annak kislányával nyaralnak. Ez pedig pontot tett a találgatások végére is, miszerint hamar szakított a páros.

Később az édesanya is megosztott néhány képet az Instagram oldalán.

A Bors szerint mindez az egyetlen gyermekét elvesztő anya számára egy késdöféssel ér fel. Júlia asszonynál betelt a pohár, nem tudta magában tartani véleményét.

A fotókat látva Berki Krisztián édesanyjában újult erővel lángolt fel a düh.

Napról napra jobban szakad szét a szívem

– mondta Júlia, a Bors  megkeresésére, majd így folytatta:

“Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya?

Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán?

Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (szerk: Mazsit) lassan meggyűlölöm”

– fogalmazott az anya.

Úgy véli sem a fia, sem pedig ő nem ezt érdemelték a sorstól. Elmondása szerint a minap felhívta őt Mazsi édesanyja, nem sokat beszéltek egymással, mert hamar elszabadult a pokol. Állítása szerint Mazsi édesanyja azt kérte tőle, hogy ne bántsa nyilvánosan a lányát.

Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam.

Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia?

– kérdezte Júlia, majd így folytatta:

Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. Egy olyannal, aki megérdemli őt. De az élet másként hozta

– tette hozzá Júlia asszony, majd az mondta:

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló