Deluxe

Lölő bevallotta: már csak a luxusra mozdul rá

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.29 | 10:18

Mészáros Lőrinc luxusszállodát épít a horvátoknak.

Mészáros Lőrinc tulajdonos pénteken megállapodást írt alá a Marriott International alelnökével a Horvátországban. A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s Hotels & Resorts az építésük alatt álló szálloda üzemeltetéséről egyezett meg az isztiriai Iciciben.

A Marriott Opatija lesz Horvátország első Marriott-szállodája.

Mészáros Lőrinc az Ikador Luxury Boutique Hotel & Spában tartott sajtótájékoztatón – némiképp talányosan – azt mondta: „a Mészáros Csoportban úgy gondolták, egy ilyen luxusszálloda üzemeltetéséhez mindenféleképpen kell egy partner, egy nemzetközi nagy brand, egy világmárka. “Ezt mi a Marriottban megtaláltuk, és úgy véljük, ez lesz a siker kulcsa.” Mészáros Lőrinc az MTI-nek azt is elmondta, hogy az építés alatt álló, 187 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben, legkésőbb 2025 tavaszán nyit meg.

És újabb befektetéseket is keresnek.

“Az egyértelmű, hogy a turizmus, szállodaipar tekintetében csak a luxus irányába szeretnénk elmozdulni”

– szerénykedett Mészáros Lőrinc. A Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úti céljait összekötő főút, és mindössze 45 percre található a rijekai repülőtértől. Az alapkövet kilenc hónappal ezelőtt tették le, a munkálatok azóta folynak.

A vállalat tájékoztatása szerint a Mészáros Csoport

Magyarország vezető vidéki szállodaláncán keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, szállodái vannak Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva’s Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szálloda beruházásai.

Mészáros Lőrincnek megtetszett Rogán Cecília kedvenc helye, rátette a kezét


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.