Bulvár

Ez Mészáros Lőrinc csodálatos átalakulásának titka: Kivirágozva ragyog mióta rátalált az igaz szerelem

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.18 | 12:18
  • trendindex: 5

Mészáros a tenyerén hordozza Várkonyit, miközben tetszeni is kíván szerelmének.

Mészáros Lőrinc a magánéletében is sikeres. Az ország egyik leggazdagabb üzletembere két éve boldog Várkonyi Andreával, az orvosból lett tévéssel, a kapcsolat pedig új emberré tette Orbán Viktor gyerekkori barátját.

A pár barátai szerint kivételes köztük az összhang: Mészáros a tenyerén hordozza Várkonyit, miközben tetszeni is kíván szerelmének – írja a Blikk.

Mészáros Lőrinc – aki Spanyolországban lazulgatott pár napja a sleppjével, korábban súlyfelesleggel küszködött, ez azonban mára egyértelműen megváltozott.

Már tavaly is remek színben volt, a legfrissebb felvételek szerint viszont még vékonyabb.

Mészáros megnézte a Puskás Akadémia idei második felkészülési meccsét, ott készült róla pár fotó, s igazán szembetűnő a változás. Az 56 éves üzletembernek bizony nem kis kihívás karban tartania magát, az ötödik iksz felett ugyanis ez jóval több figyelmet és munkát igényel… de nem lehetetlen!

A Blikk több dietetikust, életmód szakértőt is megkérdezett Mészáros Lőrinc irigylésre méltó formájának titkáról, ám amikor megtudták, milyen témában kérjük a véleményüket, nevük mellőzése mellett, de gyakorlatilag egybehangzóan azt mondták: a kulcs itt is az étkezésben van, illetve rengeteg vizet kell inni.

Harminc körül még jó esélyünk van a ledolgozásra, de negyven felett valóban tartósabbak tudnak lenni a hasunkon a párnák. A gyümölcsök, zöldségek napi bevitele bőséges vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalmuk miatt vitathatatlanul fontos, de a gyors anyagcsere titka, hogy sok-sok folyadékot, lehetőleg vizet kell inni. A zsigeri zsírt a legjobban így lehet csökkenteni. Jót tesz a bőrnek, a szépen öregedés elixírje. Javasolt még a zöld tea, de az alkohol tartalmú italok fogyasztása nem

– sorolta egy szakember.

Mészáros amúgy korán kelő típus, reggel 6-7 körül kel, és este 6-8 óránál hamarabb nemigen ér véget a napja. Ám ha az ideje engedi, mindennap mozog valamit. Kardióval, biciklizéssel és futással igyekszik karban tartani magát: már kora délután edz, amire szükség is van, mert sok időt tölt ülve.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló