Belföld

A szíved hasad meg a kemecsei szemkinyomó rém áldozatának sorai láttán

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.07 | 11:48

Kevés megrázóbb van annál, ami Lakatos Gabriellával történt. A fiatal nőt volt párja vakította és nyomorította meg. A tragédiának már egy éve.

“Ma egy éve, hogy megvakultam… Felfogni és feldolgozni soha nem fogom tudni, ezekben az órákban még egy életerős nő, édesanyja voltam. Főztem, mostam, takarítottam, fát vágtam. Soha nem gondoltam volna, hogy néhány óra múlva nem látok többé világosságot”
– kezdi a megrázó bejegyzést.
“Egy mocskos féreg az unokatestvéremet felhasználva kicsalt és szörnyű, horrorisztikusan kivégzett. Átvertek, tönkre tett a rohadt mocsadék, elkapta a torkomat, védekeztem de nem sikerült. Lecsapódott a kezem, nem hittem el, hogy senki nem hallja mindenki az utcán felszívódott. Senki nem segített pedig tudták, hogy osztályrészemnek a halált szánta a dohány maffia, ember maffia, drog maffia”
Ezután még erősebb részletek következnek:
“Folyt a szemgolyóm, de mentem tovább, majd rúgdosott, eközben négykézláb csúsztam egy fél órán keresztül. Nevettek rajtam de a segédek, akik kínoztak, még szabadlábon vannak. Összeomlottam, láttam a testem de valaki jött és segített. Káosz vett körül én pedig haldoklottam. Nem hitte el senki, hogy én vagyok. Megszúrtak, megerőszakoltak a hajamba folyt a vér zuhatag. Haldoklottam csak az Istennek köszönhetem az életem, neked Éva és Didi.
Majd így zárja a megrázó Facebook-posztot:
“Közölték velem örökre megvakultam. Emberfeletti, amit kibírtam és sunyi módon hallgat a retek banda. Megígérem nektek, hogy mindannyian megfizettek érte, nem csak Gyöngyösi, hanem mindannyian nyomorultak. Tudok mindent és az ügyész is tud mindent. Perceitek vannak de megfizettek. Nincsenek szemeim elvettétek😡😭
– írja.
Megvakítója, Gyöngyösi Attila a napokban 6 év börtönbüntetésre ítéltetett első fokon. A család életfogytiglanban bízik másodfokon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.