Bulvár

Elképesztő fordulat Maddie McCann-ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.16 | 16:48
  • trendindex: 5

Ki ne emlékezne az egész világot borzongató izgalomban tartó Madeleine McCann történetére? A 2007 májusában, 3 évesen eltűnt kislány identitását vallja magáénak most egy lengyel nő.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Julia Wendell néhány héttel ezelőtt felrobbantotta az internetet, amikor azt állította, ő a 16 évvel ezelőtt elrabolt Maddie McCann.

Fotó: Youtube

Julia a McCann szülőkkel szerette volna felvenni a kapcsolatot, és DNS-tesztet kért. Az interneten rengeteg támadást kapott, a legtöbben ugyanis azzal vádolták, hogy csak kitalálta az egészet és a figyelemfelkeltés a célja. Julia családja nem tagadja, hogy a lány gyerekkorában bántalmazás áldozata volt.

Számunkra, mint család számára egyértelmű, hogy Julia a lányunk, unokánk, húgunk, unokahúgunk, unokatestvérünk és mostohalányunk

– nyilatkozták korábban.

Az állítja ő Maddie McCann – most saját szülei leplezték le

Mielőtt előrukkolt a hírrel, csupán pár tízezer követője volt, már azonban 1,1 millióan követik csak az Instagramon. A McCann-szülők elhatárolódnak az esettől, szerintünk a fiatal nő csak pénzcsinálásra használja családi tragédiájukat.

Durva dolog derült ki a magát Madeleine McCann-nek való pornós lányról

Julia Wendell benyújtotta a DNS-mintákat az igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra, mert azt szeretné, hogy kiderüljön, valóban ő az egykor eltűnt gyerek – írja a radaronline.com.

Ha azt az eredményt kapják, hogy brit származású vagy arról a területről származik, akkor folytatjuk a nyomozást Madeleine McCann ügyében, és együttműködünk a portugáliai nyomozókkal

– mondta a nyomozó, Johansson.

Addig is elköltöztették a fiatalt nőt az USA-ban egy biztonságos házba, mert több halálos fenyegetést is kapott – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Jelenleg sok bizonyítékunk van arra vonatkozóan, hogy Juliát egy nemzetközi szexkereskedő csoport szállította Lengyelországba. Még mindig folyik a nyomozás, de azt tudjuk, hogy Julia biztosan nem a lengyelországi szüleinek a biológiai lánya

– tette hozzá a detektív.

Eközben jelentkezett egy amerikai család is, akik úgy gondolják, hogy a magát Madeleine McCann-nek valló lengyel nő, Julia Wendell az ő gyerekük lehet – írja az Index.hu.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.