Celeb

Durva dolog derült ki a magát Madeleine McCann-nek való pornós lányról

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.27 | 11:18

Ki ne emlékezne az egész világot borzongató izgalomban tartó Madeleine McCann történetére? A 2007 májusában, 3 évesen eltűnt kislány identitását vallja magáénak most egy lengyel nő.

A kislány ugye Portugáliából tűnt az apartmanból, míg szülei nem sokkal messzebb vacsoráztak. A nyomozás jelen állása szerint egy szexuális ragadozó rabolhatta el a kislányt, aki aztán meg is ölte őt – jó eséllyel. Száz százalékos bizonyíték persze egyik forgatókönyvre sincs, ezért aztán időről időre új Madeleine McCann-teóriák látnak napvilágot.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, az új most éppen az, hogy a kislány él, felnőtt nővé érett, és… egy Julia Faustyna, másnéven Julia Wendell nevű lengyel nő most azt állítja, hogy igazából ő Madeleine McCann. Erre az identitásra február 14-én bukkant, és komoly pornókarriert igyekszik ráhúzni.

Az állítja ő Maddie McCann – most saját szülei leplezték le

Mielőtt előrukkolt a hírrel, csupán pár tízezer követője volt, már azonban 1,1 millióan követik csak az Instagramon. A McCann-szülők elhatárolódnak az esettől, szerintünk a fiatal nő csak pénzcsinálásra használja családi tragédiájukat.

Julia szülei is elhatárolódnak attól, hogy ő lenne az eltűnt kislány, most azonban egy korábbi borát is előkerült, aki szerint Julia olyan súlyos abúzust élt át g«erekként, hogy emiatt gyakorlatilag nincsenek emlékei hétéves kora előttről.

A kislányt hiába próbálták rehabilitálni, mentális problémái ezután sorra erősödtek – ma már állítólag skizofrén tünetei is vannak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.