Bulvár

Ufót videóztak a rendőrök egy család kertjében!

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.10 | 16:18
  • trendindex: 2

Elég cringe esemény rázta meg egy Las Vegas-i család életét, amikor egy azonosítatlan repülő tárgy zuhant a kertjükbe.

Az eset április 30-án éjfél környékén történt, és szerencsére a helyi rendőrség kamerája is rögzítette az eseményeket – írja a Daily Star című lap.

A fura történést egy férfi jelentette be a rendőrségnek, aki azt állította, hogy két ismeretlen kinézetű lény is tartózkodik a kertjében a különös tárgy mellett. A rémült férfi arról számolt be a diszpécsernek, hogy egy 8 láb magas, nagy szemű lény figyeli őt a kertben.

Az incidens hírére a rendőrség két rendőrt küldött a helyszínre, akik saját testkamerájuk tanúsága szerint szintén megdöbbentek. Az egyik rendőr, miután beszélt a családdal, megerősítette, hogy látta, ahogyan az állítólagos idegenek lezuhantak.

Az Amerikai Meteor Társaság később azt közölte, hogy hasonló bejelentéseket kaptak Utah, Kalifornia és Nevada államok területéről is. A rendőrség hosszú vizsgálatok után lezárta az ügyet, mivel nem találtak értelmezhető magyarázatot az incidensre.

Ez az esemény további kérdéseket vet fel az ufó-jelenlétről és az ismeretlen lényekről. Vajon mi lehetett az az objektum, ami a család kertjébe zuhant? És kik lehettek a szokatlanul magas lényeg? Az emberek továbbra is rejtélynek tartják az esetet, és a különböző államokban érkező hasonló bejelentések csak tovább táplálják az érdeklődést.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló