Design

Többfunkciós, átalakítható bútorokat dob piacra az Ikea, jegyezd meg, Delaktig

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.31 | 09:33

Eddig csak a kreatív vevőkön múlt, hogy mit hoznak ki a kínálatból, most azonban az Ikea tudatosan dob piacra olyan termékeket, amelyek csak arra várnak, hogy a lehető legkreatívabb módon alakítsák át őket.

Fotó: Pixabay / mastrminda
Fotó: Pixabay / mastrminda

Sokan azért is szeretik a svéd bútorboltot, mert az egyébként megfizethető termékeiket erőfeszítés nélkül személyre lehet szabni és át lehet alakítani, így egy bútordarab akár több funkciót is betölthet a lakásban. Emlékeztek még a lámpából lett halálcsillagra?

Bár a bejelentés már tavaly megtörtént ezzel kapcsolatban, most már azt is lehet tudni, hogy az első ilyen bútordarabok 2018 elején érkeznek majd, Delaktig termékek ára pedig a középkategóriás kanapék értékéhez lesz hasonló.

Az első bútordarab kanapé, vagy ágykeret funkcióját tölti majd be, attól függően, hogy a vásárló mire szeretné felhasználni. A 40%-ban újrahasznosított alumínum keretből és faléccel rögzített párnarészből álló bútort egyszerű csavarokkal kell majd rögzíteni, sőt, kiegészítő elemek is választhatóak hozzá.

Az IKEA diákokkal teszteli az összeszerelést

A Delaktig termékcsalád nagyon könnyen személyre szabható termékekből áll majd, az Ikea azoknak akar ezzel kedveskedni, akik nyitottak az új lehetőségekre, szeretik a praktikusságot és kreatívan szeretnék berendezni az otthonukat.

(Fotók: IKEA)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló