Film

Érdemes még akciófilmet csinálni, ha olyan, mint a Baby Driver

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.04 | 07:46

Az akciófilm műfaja nem halott, csak kevesen tudják jól csinálni. Az autós-bankrablós mozi, Kevin Spaceyvel mint főgonosszal, ilyen lesz.

Írtunk már arról, hogy a Baby Driver a nyár akció slágere lesz egy rakat világsztárral Jamie Foxxtól Lily Jamesig. Az új előzetes pedig nagyon megerősített minket ebben. Az angol fanyar és ironikus humorban utazó Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Scott Pilgrim, Világvége) Hollywoodba költözött, hogy megmentse az akciófilmek műfaját.

Eddig elsősorban autós és üldözős moziként mutatkozott be a Baby Driver, most viszont nemcsak a Halálos iramban vicces verzióját kaptuk, hanem egy bankrablást is, egy még ellenszenvesebb Kevin Spaceyvel. Mindezt feszesen, jó vágásokkal kemény jelenetekkel. Nincs benne semmi új, nehéz is az akciófilmekben ma már újat mutatni, de sajátos humora van, és ami benne van, azt tökéletesen kivitelezték. Ami mégi plusz, hogy az akciók teljesen összeforrnak a zenével, hiszen egy olyan sofőr vezet, aki csak a zene ütemére képes vezetni. Ja, és eddig 100 százalékon áll a legfikázóbb mozis oldalon, a Rotten Tomatoeson is. Az angol és USA premier június 28-án, itthon pedig június 29-től nézhetjük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.