Film

Kevin Spacey főgonoszt alakít a nyár egyik akció-vígjáték slágerében

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.13 | 13:17

A Baby Driver augusztusban kerül a mozikba.

Már a szereposztása is pazar lesz Edgar Wright angol forgatókönyvíró-rendező új, Amerikában forgatott filmjének. A címszerepet egy jóformán teljességgel ismeretlen fiatal színészpalánta, Ansel Elgort alakítja, mellette pedig olyanok játsszák a főbb karaktereket, mint Jon Hamm, Jamie Foxx, Josh Bernthal és a főgonoszt alakító Kevin Spacey, de apró szerepekben olyan popsztárok is felbukkannak majd, mint a legdekandensebb arcú énekesnő, Sky Ferreira vagy Flea a Red Hot Chili Peppersből.

BABY DRIVER – Official Trailer (HD)

This Summer, all you need is one killer track #BabyDriverMovie In Theaters June 28. Subscribe to Sony Pictures for exclusive video updates: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Follow Us on Social: Facebook: https://www.facebook.com/BabyDriverMovie/ Instagram: https://www.instagram.com/babydrivermovie/ Twitter: https://twitter.com/BabyDriverMovie Synopsis: A talented, young getaway driver (Ansel Elgort) relies on the beat of his personal soundtrack to be the best in the game.

Ha a rendező neve elsőre nincs meg, kicsit segítünk. Többek között neki köszönhetjük az angol Jóbarátokat (Spaced), minden idők egyik legjobb zombihorror-paródiáját, a Haláli hullák hajnalát (Shaun of the Dead), egy másik paródiafilmet, a zsaruhaveros akciómozikon élcelődő Vaskabátokat (Hot Fuzz), és ő rendezte a Scott Pilgrim-filmet is. Vagyis egy elég vicces filmre számíthatunk.

A filmet nálunk is bemutatják, de senkit ne ijesszen el tőle, hogy azt a címet bírta adni a kényszeres jópofáskodásra mindig kapható, és így filmgyilkosnak is simán nevezhető hazai filmforgalmazás, hogy Nyomd, bébi, nyomd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.