Autó

Nagyon disznó lett az új, különleges Land Rover Defender – képek

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.03 | 15:18

A Land Rover V8 Bond Edition az új James Bond film, a Nincs idő meghalni alkalmából készült, pár százas példányszámban.

A Land Rover SV Bespoke az új Land Rover Defender V8 Bond Edition limitált szériájával köszönti a szeptemberben mozikba kerülő 25. James Bond filmet.

A Land Rover kétféle Defenderrel is várja a premiert:

a 110-es és 90-es kasznival egyaránt készülő terepjárót a filmben szereplő Defenderek felszereltsége és kivitele ihlette. A Defender V8 Bond Edition szigorúan fekete optikai csomaggal rendelhető. 22 colos Gloss Black színű Luna könnyűfém keréktárcsákkal, a hátsó ajtón pedig  ‘Defender 007’ emblémával. Az utastérben a megvilágított ‘Defender 007’ küszöb díszlécek mellett ösztönösen kezelhető Pivi Pro szórakoztató rendszer fogad, exkluzív animációval. Éjjel az egyedi ‘007’ grafikájú talajmegvilágító lámpa teremt különleges hangulatot.

A mindössze háromszáz példányban készülő Defender V8 Bond Edition

utasterében lézergravírozás hirdeti, hogy az autó a limitált széria része. Egy ilyen autó már Magyarországon is gazdára talált. A különleges Defendereket az Egyesült Királyságban, a járművek személyre szabására szakosodott SV Bespoke részleg szakemberei alakítják ki, erre utal a beltér SV Bespoke logója. Az új Defender V8-ra épülő Bond Edition ötliteres, V8-as kompresszoros benzinmotorja

525 lóerőből 625 Nm forgatónyomatékot közöl.

Nyolcfokozatú automata sebességváltójával a Defender V8 90 álló helyzetből 5,2 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 240 km/óra. A futóművet is a komoly sebességhez hangolták, így ez lett minden idők leggyorsabb, legélvezetesebben vezethető Defendere, minimális kanyardőléssel. Az új James Bond mozi amúgy a Land Roverek jegyében készült: a

csúcs Defik lesz benne két Range Rover Sport SVR,

egy Range Rover Classic és egy Land Rover Series III is. A filmben Daniel Craig ötödször és utoljára alakítja Ian Fleming James Bond 007-es karakterét. A film szeptember végén kerül a magyar mozikba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.