Forma-1

Gyulay Zsolt szerint csak zárt kapus lehet az idei Hungaroring

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.30 | 21:26

Ezt eldöntött tényként kell kezelni szerinte.

A Hungaroring 2020-ban nagy valószínűséggel nem fogad nézőket. Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint “eldöntött tényként kell kezelni”, hogy ha lesz is az idén Forma-1-es Magyar Nagydíj, azt csak zárt kapuk mögött lehet majd megrendezni.

Hungaroring 2020
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A mogyoródi versenypályát működtető cég vezetője a közszolgálati tévében csütörtökön azt nyilatkozta, hogy a világbajnokság irányítói jelenleg a július elejére tervezett Osztrák Nagydíjat készítik elő, és nagy valószínűséggel Magyarországon is arra kell készülni, amit Spielbergben meghatároznak. A magyar kormány csütörtökön döntött arról, hogy augusztus 15-ig meghosszabbítja a tömegrendezvények tiltására vonatkozó határozatot.

“Naponta, kétnaponta egyeztetünk a kereskedelmi jogokat birtokló Liberty Mediával, de minden futam esetében az az alaphelyzet, hogy az adott ország kormányának döntéseihez kell alkalmazkodni, a versenyhétvégék lebonyolítása mindenhol attól függ, hogy ott milyen a járványhelyzet” – mondta Gyulay Zsolt. Hozzátette, bízik abban, hogy a Hungaroring 2020-ban F1-es futamot fog rendezni, “de hogy mikor és milyen körülmények között, az még teljesen bizonytalan”.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.