Forma-1

Alonso kész a visszatérésre

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.05.19 | 14:18

Fernando Alonso pár év kihagyás után, 2021-ben végre visszatérhet az F1-be! A francia forrás szerint a Renault és Alonso már alá is írt egy előszerződést.

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso a Forma-1-ből 2018 végén távozott, de a visszatérés lehetőségét azóta is nyitva tartja. A múlt heti események fényében, egyre valószínűbb a visszatérése Fernando Alonsonak, azonban a csapat még korántsem biztos. A Mercedesnél is lehet üresedés, azonban biztosabb az, hogy a kétszeres világbajnok a Renault-hoz ülhetne be.

Fernando Alonso volt Renault-s főnöke Flavio Briatore, aki a pilóta menedzselésben továbbra is szerepet játszik azt, nyilatkozta, hogy :

Fernando motivált. Az F1-től távol töltött év jót tett neki. Méregtelenítette magát, sokkal nyugodtabb, és most már kész a visszatérésre

A francia Auto Hebdo szerint azonban ennél sokkal biztosabb a helyzet, hiszen információik szerint a Renault és Alonso már alá is írt egy előszerződést.

Azonban a Mclarenes Zak Brown nem tudja elképzelni, hogy Alonso olyan csapathoz igazolja, ahol kevés a győzelmi esélye, és a franciák évek óta nem tudnak kitörni a középmezőnyből. Viszont, kérdéses, hogy a kétszeres világbajnok, bevállalna-e a közös múlt miatt egy olyan csapatot, ahol a győzelemre meglehetősen kevés esélye van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló