Motor

Szexi kismotor lett a Duke alapjaira épülő Husqvarna Svartpilen 125

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.10 | 19:18

A Husqvarna a Svartpilen 401 és 701 után bemutatta a 125-ös változatot is, és szinte ugyanolyan jól néz ki. Bevált recept, és ismerős tulajdonságok, de kicsit szexisebb mint a Duke. Szerintünk!

A Husqvarna is beszállt a buliba, hogy A1-es jogosítvánnyal vezethető motorokat prezentáljon, méghozzá nagyon igényes kinézettel. Ugyan semmi olyan nincs amit a nagytesók ne tudnának, de a sracmbleres megjelenés az alsóbb méretosztályban is igazán csodálatosan működik.

Újdonságokat nem nagyon mutat, hiszen a Duke 125 alapjaira épül, de ennek ellenére az Euro5-ös, 125-ös egyhengeres blokk 15 lóerőt tud, és a legnagyobb nyomatéka pedig 12 Nm. 17-es, küllős kerekekkel, igazán menő kis városi cirkáló. Ahogy a Duke is remekül terelgethető a városi forgalomban, így ez is hasonló menettulajdonságokkal rendelkezik. És még attól sem kell megrémülni, ha véletlenül felcsúszunk vele egy autópályára, persze nem az az igazi otthona.

A fék 320-as első tárcsával, Bosch ABS-el megtámogatva biztosan megfogja a gépet, és a  fordított első teló sem fog felkoppanni, hiszen 142 mm rugóúttal rendelkezik. Hasonló modellek vannak a piacon, de itt a minőségi alkatrészek, a tervezés, és a megbízhatóság az amely megéri azt a kis felárat, ha beleszeret az ember. És miért ne szeretnénk bele?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.