Motor

Itt a robogók új nemzedéke, az Appscooter, csak egy baj van vele

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.26 | 09:13

Full elektromos, android appja van, amivel kommunikálsz, állítólag 400 kilométert tud egy töltéssel menni, de van egy nagy hibája.

Amsterdamban fejlesztik a jövő robogóját, A Bolt Appscootert, aminek a vezérlőpultja egy mini tablet, hol vannak itt már a sebességjelző mutatók és órák. A maga kategóriájában egy Lambo, ami azt jelenti, hogy 3,3 másodperc alatt éri el a 45 km/h-ás sebességet. Abban is más, hogy egyedi lesz a robogód, több mint százezer változata lehetséges, és a sajátod te rakod össze a megrendelés során a Bolt weboldalán.

Csak 2018-ban kezdik forgalmazni, de már előrendelheted, és ezzel a többszáz kilométeres hatótávval biztosan kapkodnak is utána. Ráadásul egy sörösrekesz is elfér az ülése alatt lévő csomagtartóban, és tökegyszerűen tölthető egy konnertorról, szóval a tervezők mindenre figyeltek. Csak hát alapból ki kell fizetned érte egymillió forintot, ha meg választasz hozzá extrákat is, biztosan könnyen belefuthatsz egy kisautó árába, igaz egy menőbb Suzuki robogó is kétmillió felett van újonnan. Akinek ez sem szegte a kedvét, az máris rakhatja össze a saját robogóját, vagy kipróbálhatja, ha Amsterdamba utazik a Bolt bemutatótermébe.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló