Belföld

Lekéste az utolsó buszt a nógrádi férfi, ellopott egy kocsit, hogy időben hazaérjen

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.03 | 10:18

Átkocsikázott 2024-be

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást egy 31 éves litkei férfi ellen, aki szilveszter éjszaka autót lopott a hazajutáshoz.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére december 31-én 23 óra 14 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Karancskesziben lévő családi ház udvaráról elvittek egy személygépkocsit. Az épület biztonsági kamerájának felvételén a nyomozók egy kapucnis férfit láttak, aki az óév búcsúztatóra meghívás nélkül érkezett 22 órakor.

Beült az udvaron álló gépkocsik egyikébe, beindította a benne hagyott slusszkulccsal, és a tulajdonos engedélye nélkül távozott.

A riasztott rendőri egységek pár órával később Litke központjában találták meg az autót, benne az indítókulccsal.

A körzeti megbízottak a kocsitól egyenesen a közelben lakó, 31 éves férfi házához mentek, aki hamar beismerte tettét. A rendőrkapitányságon azt is elmesélte, hogy baráti látogatóban volt az év utolsó napján Karancskesziben, azonban lekéste az utolsó buszt. Sietett volna haza az éjféli pezsgőbontásra, ezért egy hirtelen gondolattól vezérelve átnézte a közelben parkoló autókat, hátha valamelyikkel hazajuthat. Az egyik ház nyitott udvarán sikerrel járt, ahol egy nem zárt, prémium márkájú kocsit talált, amelyben még az indítókulcsot is benne hagyta a tulajdonosa.

A települést elhagyva élvezte a vezetést, így hosszabb utat választott hazáig, és csak órákkal később, 2024-ben hagyta hátra szerzeményét Litkén.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.