Belföld

Ő maga a démon, az ördög, mint a legrosszabb náci tiszt – Megszólalt a rendőrgyilkos kollégája

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.16 | 14:48

A férfi vélhetően szintetikus drog hatása alatt követte el a tettét.

A meghallgatására vasárnap került sor, és míg korábban mindent tagadott, a bíróság közleménye szerint tényleges, tényfeltáró vallomást tett az általa elkövetett bűncselekményről.

Kép: Unplash

A gyilkosság előtti napokban már intézkedett Szilárddal szemben a rendőrség, ugyanis a férfi megpróbált bejutni a Magyar Honvédség szolnoki laktanyájára. Ott összetűzésbe került az őrséggel, de a kiérkező rendőrök elfogták, rendzavarás és garázdaság miatt felelősségre vonták, majd eljárást indítottak ellene – írja a Life.

Ő maga a démon, az ördög!

– mondta a Blikknek a rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi volt kollégája. A férfi szerint négy évig dolgoztak együtt, Szilárd azonban megbízhatatlan és kiszámíthatatlan, feketén dolgozott, sokszor volt kába, zavart és agresszív.

Hamar begurult, szó szerint elgurult a gyógyszere, mert ilyenkor mindig bekapott valami titokzatos tablettát, amitől lehiggadt. Ám, ha nem volt nála a szerből, akkor úgy beszélt az emberekkel, főleg a fiatalokkal, mint a legrosszabb náci tiszt, fröcsögve, gyűlölködve. Tartott, félt tőle mindenki, inkább kerültük, még akkor is ha jól fizetett

– zárta mondandóját a gyanúsított egykori kollégája.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló