Belföld

Te ostoba, öntelt seg.fej – Bayer kiakadt amiért lekövérezték Orbán Viktort

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.24 | 10:18

Bayer Zsolt a miniszterelnök hős védelmezője ezt a felségsértést nem is hagyhatta szó nélkül.

Zacher Gábor, Magyarország legismertebb toxikológusa nemrég arról beszélt, hogy a nagyon kövér Orbán Viktor igazán példát mutathatna azzal, hogy ledobja súlyfeleslegét.

Bayer Zsolt, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosa, és egyben a miniszterelnök hős védelmezője ezt a felségsértést nem is hagyhatta szó nélkül.

„Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát. Például el ne felejtsük, de soha: ugyanezek nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett »bodyshamingelni«”

– írja blogján a fideszes publicista.

Nagyon kövérnek nevezte Orbán Viktort – Zacher Gábor nem fogta vissza magát

Majd példaként hozza a “pöcegödörnek” nevezett Egyesült Államokat, ahol minden szép, ami abnormális, ami ocsmány, ami visszataszító, ami természetellenes.

De természetesen a magyar miniszterelnököt nem egyszerűen lehet, de kötelező gúnyolni és megszólni túlsúlya miatt. S tesz mindezt egy orvos. Az RTL-n – az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában. Jön a doktor»úr«, és a miniszterelnök külsejéről értekezik, majd azzal hozakodik elő, hogy a miniszterelnök példát mutathatna (ha lefogyna). Rendben

– fogalmaz Bayer Zsolt.

Majd emlékeztet rá, hogy Zacher Gábor viszont dohányzik, így megállapítja, hogy a toxikológus is csak egy a Született gyilkosok »médiag…i« közül.

“Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt seggfej…”

– hőbörög blogbejegyzésében Bayer.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.