Belföld

Heti horoszkóp 2022. január 31-február 6.: Különleges új lehetőségek várnak rád

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.30 | 17:18

Nagyon mozgalmas napokra számíthatsz a karrieredben, de sokunkra új lehetőségek várnak, ám oda kell figyelni a magánéletünkre is.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nagyon mozgalmas napokra számíthatsz a karrieredben, a munkádban az első februári héten. A Merkúr még retrográd a hétvégéig, így a régóta szövögetett álmokat lassacskán el kezdheted megvalósítani. A Vénusz támogatásának köszönhetően a pénzügyeid hamarosan rendeződnek. A heti horoszkóp szerint nagyon elszántan és fáradhatatlanul dolgozol. Számítanod kell rá ugyanakkor, hogy egy régi barátság véget érhet.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A bolygók szerint úgy tűnik, hogy a munkahelyeden valami nem úgy alakul, ahogy szeretted volna. Feletteseiddel, vagy a szüleiddel adódhat komolyabb nézeteltérés. Viszont jó hír, hogy a Bakban járó Marsnak és Vénusznak köszönhetően megismerhetsz valakit, aki szabad, mint a madár és szórakoztató kalandokra visz téged. A legnagyobb örömet abban találod, ha feszegeted kicsit a határaidat és új tapasztalatokat gyűjtesz.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Vízöntő újhold új lehetőségeket is jelez, de vélhetően le kell mondanod valamilyen utazásról, tanfolyamról, amire pedig nagyon készültél már. Ha a felsőoktatásban tanulsz, és ezen a héten vizsgázol, számolnod kell vele, hogy ez most nem sikerül. Viszont a pénzügyek tekintetében csupa jóra számíthatsz, s ez kárpótol mindenért. Párkapcsolatodban is egyre közelebb kerültök egymáshoz a társaddal.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Foglalkoznod kell a pénzügyekkel, akár szeretnéd, akár nem, de érdemes is, hiszen a Vízöntő újhold kedvező lehetőségeket jelez anyagilag. Ami a párkapcsolatot illeti, most jóval könnyebb az elköteleződés, vágysz is az intimitásra, a biztonságra. Könnyen lehet, egy kedves és kellemes kisugárzású partner felkelti a figyelmedet. A külső ugyanakkor a szokásosnál sokkal fontosabb lesz számodra, ami természetesen nem baj. Ez a hét jó lehetőségeket kínál fontos tárgyalások lebonyolítására is.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A Vízöntő újhold nagyon komoly helyzetet teremt számodra: nem húzhatod tovább, tiszta vizet kell öntened a pohárba a párkapcsolatot illetően. Határozott döntést kell hoznod, színt kell vallanod. Bármilyen következményekkel is járjon ez az őszinteség, de legalább az önbecsülésed helyreáll. Ha még keresed a partneredet, régi szerelmeddel vehetitek fel a kapcsolatot újra. Munkádban ugyanakkor csupa jó hír vár rád a héten. Még az is lehet, hogy a kollégák közül kerül ki az új szerelmed.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A Vízöntő újhold lehetőséget kínál, hogy változtass a hétköznapok rutinján. S bár te alapvetően is figyelsz az egészségedre, mostantól még kiegyensúlyozottabbá teheted az életedet. Ami a szerelmet illeti, nos, ezen a februári héten felerősödhet a romantika az életedben. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy a drámára való hajlamod is fokozódik, figyelj rá, hogy semmit se reagálj túl. Ha még keresed a párodat, új szerelemre találhatsz. Megismerkedhetsz valakivel, aki inspirálóan hat rád.

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha valamilyen szórakoztató programot tervezel a hétre, nos, a bolygók szerint már le is mondhatsz róla. Helyette viszont maradnak a dolgos hétköznapok, szerencsére sok eredménnyel. De otthon is szívesen töltöd most az időt. A Bakban járó Vénusz és Mars bolygók különösen felerősítik benned a romantika iránti vágyat. Szeretnéd magad biztonságban érezni, mert érzékenyebb is leszel a szokásosnál. Lehetséges, hogy valaki, akit védelmezőnek és lojálisnak látsz, egyre vonzóbbá válik.

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A Vízöntő újhold kedvező lehetőséget nyit számodra, ha költözést, ingatlanvásárlást fontolgatsz. Lehetséges, hogy csak te egyedül költözöl el a jelenlegi otthonodból egy hirtelen felindulást követően, amit a Bikában járó Uránusz jelez. Bizony egyáltalán nem zárható ki, hogy ezt a döntést egy új szerelem miatt hozod meg. Igazság szerint éppen itt az ideje, hogy rád köszöntsön a mindent elsöprő boldogság.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha van bármi a környezetedben, amit meg kéne javítani, ezen a héten könnyedén el tudod ezeket a feladatokat intézni. Pénzügyeid is rendben vannak, így a kiadások sem jelentenek különösebb bosszúságot, sőt, nagyon úgy tűnik, mesés bevételre is számíthatsz! Ebben az időszakban jobban kedveled a megbízható, kiszámítható emberek társaságát, mivel több kényelemre, nyugalomra vágysz most az életedben. Jól bánsz a pénzzel, igaz többet költesz, de szerencsére van miből.

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Az első februári héten az anyagiak kiemelten fontosak lesznek számodra. Mostanában nagyon jól gazdálkodtál, sikerült kisebb vagyont félretenned, viszont döntened kell ezzel a pénzzel kapcsolatosan. Az is lehetséges, hogy valamilyen hagyatéki ügyet kell rendezned. Személyes szinten is sok változás várható, főként, ha a meggyőződésedben változtatsz irányt, különösen értékes felismeréseid lehetnek…

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A Vízöntő újhold nagy változásokat és számos új lehetőséget, sikert jelez számodra szinte minden életterületen. A karrieredben előreléphetsz, de a magánéletedben is pozitív fordulatokra számíthatsz. Ugyanakkor a boldogságodat ezúttal sem teszed a kirakatba. Igazad van, ez tényleg igazából csak kettőtökre tartozik. Párod előtt viszont érdemes megnyitni a szívedet. Az intimitás most különösen fontos lesz mindkettőtöknek.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A spiritualitás szűrőjén keresztül szemlélsz szinte mindent ezen a februári héten. Nyugodtan rábízhatod magadat a sorsra, mert az égiek meghálálják a beléjük vetett bizalmat: szerencsés kimenetel várható az ügyeidben. Barátokból, segítőkből sem lesz hiány. Sőt, ha még keresed a partneredet, a bolygók szerint akár már ezen a héten igazán nagy szerelem kezdődhet az életedben. Élsz a lehetőséggel?

Forrás: astronet


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló