Belföld

Holtan találtak egy kisgyereket: ellepte az utcát a rendőrség

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.08 | 15:48
  • trendindex: 5

A rendőrség az utcát lezárta.

Holttestet találtak kedden délelőtt egy csepregi családi házban, az eset körülményeinek tisztázására a rendőrség büntetőeljárást indított – közölte Seffer Lilla, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hozzáfűzte: a rendőr-főkapitányság tevékenységi központjába 10 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, a bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart.

A Tények azt írja, gyilkosság történt, egy két és féléves gyermek az áldozat.Testén állítólag sérülések nyomait találták.

A Bartók Béla utcai családi házban a vaol.hu beszámolója szerint egy ötgyermekes család lakik. Kedden délelőtt az apa volt otthon a két kisebb gyermekkel, három gyermek az óvodában volt. Azt nem tudni, hogy az anya a történtek idején hol tartózkodott.

Állítólag először a katasztrófavédelem és a mentők vonultak ki azzal, hogy a házban szén-monoxid-mérgezés történt, ezt azonban később kizárták.

A lap meg nem erősített információi szerint az apa öngyilkosságot kísérelt meg, de túlélte, a mentők kórházba vitték, a család legkisebb gyermekét, egy 7-8 hónapos kisfiút pedig a helyszínelés közben vittek el a házból.

A rendőrség az utcát lezárta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló