Belföld

Kőkemény üzenetet küldött a NER ellen forduló Magyar Péternek Juhász Péter

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.12 | 09:45

Miután a lemondásra kényszerülő Varga Judit volt férje a NER ellen fordult, Juhász Péter ellenzéki képviselő kemény üzenetet küldött számára.

Ahogy arról mi is írtunk, Magyar Péter kemény hangú posztban bírálta a NER-t, minden állami tisztségéről lemondva.

Bréking! Varga Judit exférje kirohant a NER ellen: “az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak”!

Varga Judit exférje a szombati kirohanását követően újra megszólalt:

“Sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most világosodtam meg. Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat”

-írta.

“Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok.
Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért”

– tette hozzá.

Mit tud most a piac talált legjobb ár/érték arányú telefonja? Nézz bele a videóba és kiderül


 

Erre a zárásra csapott le Juhász Péter:

“Ha tényleg úgy érzed, hogy kötelességed a hazáért tenni és nyilvánosságra hozni amit tudsz, bennem partnerre találsz. Jó csapat lehet belőlünk: te tele vagy információval, én tele vagyok tettvággyal, és nem hátrálok meg holmi Rogántól. Papírom van róla. Szóval, ha van kedved csatlakozni, találkozunk a jó oldalon”

– várjuk a folytatást kíváncsian.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló