Belföld

Fia játékfegyverével rabolt pénzt drogra, de igazi bilincs került a csuklójára – videó

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.17 | 15:18

A Pest megyei nyomozók pár órán belül azonosították az erőszakos bűncselekmény gyanúsítottját.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. február 13-án reggel bement egy szigethalmi festékboltba, fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette az eladót, és közben az üzlet bevételét követelte tőle. A sértett ijedtében az üzlet hátsó részébe menekült, támadója pedig pénz nélkül távozott.

B. Ferenc ezt követően egy szigetszentmiklósi csemegeboltot vett célpontba, ahol ugyanazzal a módszerrel pénzt követelt. Ez alkalommal bevált a fenyegetés, az alkalmazott átadta neki a bevételt, majd a támadó a zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

-írja a Police.hu

A Pest megyei nyomozók azonnal az elkövető nyomába eredtek, adatokat és információkat gyűjtöttek, minden lehetőséget kihasználtak, hogy a lehető legtöbb információhoz jussanak a bűncselekménnyel és annak elkövetőjével kapcsolatban. Munkájuk hamar igazolódni látszott, pár órán belül azonosították az elkövetőt.

Láttad már a legújabb videónkat? Ha nem, nézz bele mielőtt továbbgörgetnél!

A szigetszentmiklósi férfi kihallgatása során a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Elmondta a rendőröknek, hogy fia játékpisztolyát látta meg reggel a kocsijában, innen jött az ötlet, hogy annak segítségével mindenképpen pénzt kell szereznie. A rabolt összegből elmondása szerint megtankolt, gyógyszert és kábítószert is vásárolt.

A 26 éves férfivel szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya – őrizetbe vétele mellett – fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Ő a világ leggazdagabb kisgyereke
  • szerző:nuus
  • 2021. 07. 23.