Belföld

Dagad a botrány: A Rossmann üzletvezetője agresszívan esett neki a kisgyermekes vásárlónak

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.22 | 16:48

A promotions.hu kapott olvasói levelet, amelyben egy felháborító esetről számolt be a vásárló.

A csepeli Rossmann-ban történt az eset február 16-án.
Fotó: Rossmann

A nő elmondása szerint 12:40 körül érkeztek a csepeli gyermekorvosi rendelőhöz időpontra.

A rendelőnek saját betegparkolója nincs, a szemközti oldalon található parkoló szolgája ezt a célt. Az egy hivatalos parkoló, ami egyben a Rossmann gazdasági bejáratának is helyt ad, amihez egy beton rámpa vezet. A beton rámpa oldalfalánál 3 műanyag tábla szerepel, 2db megállni tilos és egy “kizárólag vásárlók részére” feliratú. Az utóbbinál álltam meg, mivel a Rossmann-ban akartunk bevásárolni orvos után

– kezdte a történetet Szilvia, akik 13 óra előtt pár perccel jöttek ki a gyerekorvostól, és látta, hogy egy áruszállító teherautó áll az autójuk mögött.

Kihoztuk a maximumot Prágából, ha te is így tennél, nézz bele a videóba, ahol tippeket adok a legjobb ár/érték arányhoz! 

Szilvia odament a sofőrhöz, aki közölte vele, hogy rossz helyen állt meg, de most meg kell várnia, amíg kipakolják az árut.

Úgy gondolta, addig bevásárolnak a Rossmann-ban és a gyógyszertárban.

Ekkor azonban hangos ordibálásra és káromkodásra lett figyelmes, majd a gazdasági bejárat ajtaján kirontott egy nő:

„Ordibálni kezdett velem hogy »vak vagyok-e, hogy ott nem lehet megállni, és mit képzelek?!« Bocsánatot akartam kérni ha rossz helyen állok, mutattam a vásárlói parkoló táblát, de ő csak üvöltött, hogy -idézem: “lesz*rom, rendőrt hívok b*szd meg!”. Megkértem, hogy ne ordítozzon a gyerekem előtt. Azt mondta »lesz*rja a gyerekemet, meg hogy orvosnál voltunk, attól nekem tudnom kell, hol állhatok«. Fenyegető testtartással, kiabálva elindult a rámpán lefelé, mire én hátráltam a kislányommal, majd meghallottam hogy azt kiabálja, hogy »Te f*sszopó k*rva!«. Ismét felszólítottam, hogy ezt fejezze be az 5 éves gyerekem előtt, ha rossz helyen állok, sem érdemlek ilyen stílust. Néhány dühös mondatváltás után hívtam a páromat, a hölgy pedig az áruátvételt kezdte meg. A párom hamar megérkezett, kérdeztük a hölgy nevét, amit nem mondott meg, bementünk a Rossmann üzletbe és kértük az üzletvezetőt és a vásárlók könyvét, panaszt szerettem volna tenni a viselkedése ellen. Kiderült, hogy az a hölgy az üzletvezető és nem állt velünk szóba, nem adta át a vásárlók könyvét, hanem távozott a raktárba”

A promotions.hu szerint a történet itt még nem ért véget, ugyanis később megérkeztek a közterület-felügyelők,

akik megállapították, hogy Szilvia nem állt rossz helyen az autójával, és a Rossmann által kihelyezett korlátozó táblák közigazgatásilag nem szabályosak.

Ezek után az üzletvezető elnézést sem kért Szilviáéktól, majd mikor újfent kérték a panaszkönyvet, közölte velük, hogy “úgysem kap érte semmit”.

Ezután ismét az üzletbe mentek, ahol a biztonsági őt hozta a vásárlók könyvét.

Szilvia megírta a panaszt, az üzletvezető hölgy pedig ekkor sem mondta meg a nevét. Csak “ráírta, hogy a dolog közterületen történt, mintha az mentség lenne és nem számítana, hogy munkaidőben, áruátvétel közben történt (..)”.

Azóta még nem kaptam választ, tudom, hogy 30 napja van rá az üzletnek, de tartok tőle, hogy nem tesz lépéseket a Rossmann vezetése az agresszív, alpári stílusú alkalmazottjukkal szemben, ahogy mondta is nekem. Elkeserítőnek tartom, hogy egy vélt szabályszegés miatt így viselkedik egy üzletvezető és rossz belegondolni, hogy ha nincs ott a gyermekem, mit tett volna”

– zárta a történetet Szilvia.

A történtekre reagált a Rossmann is:

A sajtóban február 22-én több helyen is megjelenet, a csepeli Rossmann üzletünkben történt eset kapcsán szeretnénk mélységes sajnálatunkat kifejezni mindenekelőtt az érintett vásárlónk felé. Az ügy kivizsgálása után a kollégát – aki a hírekben közöltekkel ellentétben nem boltvezető, hanem boltvezető helyettes pozícióban dolgozott az üzletben – azonnal elbocsátottuk, hozzáállásától és az általa megütött hangnemtől teljes mértékben elhatárolódunk.

Forrás: Promotions.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.